Πέμπτη 1 Νοέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
Πέρασαν ΠΑΟ - Πανιώνιος

Εύκολο απόγευμα πέρασε στην Καισαριανή ο Παναθηναϊκός που επικράτησε με 3-1 του Εθνικού Αστέρα εξασφαλίζοντας το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Πρωταγωνιστής για τους «πράσινους», που αγωνίστηκαν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Ρομέρο στο 45', ήταν ο Βαγγέλης Μάντζιος που πέτυχε τα δύο γκολ (25'-49') ενώ το σκορ είχε ανοίξει ο Εντόι στο 20'. Για τους γηπεδούχους μείωσε ο Μπενίσκος στο 63' ενώ ας σημειωθεί ότι οι φιλοξενούμενοι έχασαν και πέναλτι με τον Καραγκούνη (8').

  • Τον... περίπατο σε ντέρμπι μετέτρεψε χτες ο Πανιώνιος. Τελικά πάντως επικράτησε στην Καστοριά της ομώνυμης ομάδας και προκρίθηκε στους «16» του Κυπέλλου. Οι φιλοξενούμενοι από νωρίς έδειξαν τις διαθέσεις τους. Μόλις στο 6' προηγήθηκαν με κεφαλιά του Αραβίδη, ενώ επτά λεπτά αργότερα ο Κουτσόπουλος - με διαγώνιο σουτ - έκανε το 0 - 2. Το 0 - 3 έγινε στο 50' με κεφαλιά του Σιαλμά. Ολοι πίστεψαν ότι η αναμέτρηση απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα και ουσιαστικά είχε τελειώσει. Ανάμεσά τους και οι «κυανέρυθροι» που χαλάρωσαν πολύ. Οι γηπεδούχοι δεν άφησαν την ευκαιρία ανεκμετάλλευτη και αντεπιτέθηκαν. Μείωσαν στο 52' και στο 85' με τον Στεφανίδη και λίγο αργότερα παραλίγο να ισοφαρίσουν. Δεν τα κατάφεραν και έτσι οι φιλοξενούμενοι γλίτωσαν τουλάχιστον την κούραση της παράτασης.
  • Με πολλές αλλαγές η ΑΕΚ αντιμετωπίζει σήμερα (18.00, ΑΛΦΑ), στη Ριζούπολη, τον τυπικά γηπεδούχο Φωστήρα. Οι «κιτρινόμαυροι» θα έχουν αρκετά νέα πρόσωπα στη σύνθεσή τους αφού ο Φερέρ θέλει να ξεκουράσει παίχτες ενόψει των υποχρεώσεων σε πρωτάθλημα και UEFA. Αυτό βέβαια δε σημαίνει πως αδιαφορεί για το Κύπελλο.

Νωρίτερα (16:45) ο Εθνικός υποδέχεται τον ΟΦΗ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ