Πέμπτη 1 Νοέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ
Δεύτερη και αγχωτική

Για δεύτερη συνεχόμενη φορά (μετά τη δύσκολη νίκη στην πρεμιέρα κόντρα στη Ρόμα) ο Παναθηναϊκός στην 2η αγωνιστική της Ευρωλίγκα τα... χρειάστηκε χτες στο ΟΑΚΑ μέχρι να επικρατήσει τελικά δύσκολα με 66-61 της γερμανικής Μπάμπεργκ, που απέδειξε ότι δικαίως έχει την καλύτερη άμυνα στην Ευρώπη αφού δημιούργησε αρκετά προβλήματα στους πρωταθλητές Ευρώπης κρατώντας χαμηλά το σκορ.

  • Πριν το ΟΑΚΑ το πρόγραμμα του Ολυμπιακού περιλαμβάνει στάση στη Λουμπλιάνα. Οι «ερυθρόλευκοι» σήμερα το βράδυ αντιμετωπίζουν την Ολύμπια (21.30 ΣΚΑΪ) για την 2η αγωνιστική της διοργάνωσης, κάνοντας παράλληλα και την τελευταία πρόβα ενόψει του ντέρμπι του πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό. Τις δυνάμεις του και στις εκτός έδρας αναμετρήσεις θα δοκιμάσει απόψε ο Αρης αγωνιζόμενος στη Γαλλία με τη Λε Μαν (21.30 ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ 1).
  • Σήμερα αναμένεται να κριθεί τελικά η τύχη του επερχόμενου ντέρμπι της Α1 μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού. Χτες, μετά την απόρριψη από το Συμβούλιο Επικρατείας της ένστασης των Πειραιωτών κατά της μείωσης της ποινής των «πρασίνων» (από 3 σε 1 αγωνιστική κεκλεισμένων θυρών) οι πρώτοι προσέφυγαν στο Πρωτοδικείο Αθηνών ζητώντας να εκδοθεί προσωρινή διαταγή για την αναστολή τέλεσης των δυο εντός έδρας αγώνων του Παναθηναϊκού με Ολυμπιακό και Αρη.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ