Τετάρτη 21 Νοέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΗΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Αντιπλημμυρικά έργα τώρα!

«Τα ελάχιστα και αποσπασματικά αντιπλημμυρικά έργα που έχουν γίνει μέχρι στιγμής στην Ηλεία αποτελούν την αιτία που σπίτια, υπόγεια και καλλιεργήσιμες εκτάσεις πλημμύρισαν, κατολισθήσεις σημειώθηκαν και δρόμοι υπέστησαν καθίζηση. Με δεδομένη αυτήν την εικόνα, γίνεται φανερό ότι η επίσπευση σε έργα προστασίας δεν είναι απλώς αναγκαία αλλά επιτακτική».

Αυτό επισημαίνει, σε ανακοίνωσή της, η ΝΕ Ηλείας του ΚΚΕ, μετά τη βροχόπτωση του περασμένου Σαββάτου και τα προβλήματα που αυτή προκάλεσε, και συμπληρώνει: «Κυβέρνηση, Περιφέρεια, Νομαρχία και Δήμοι ρίχνουν ο ένας το μπαλάκι στον άλλον και δηλώνουν σε όλους τους τόνους πως δίνουν "μάχη με το χρόνο" για να προλάβουν την εκτέλεση των αντιπλημμυρικών έργων όπως και των έργων προστασίας από τις κατολισθήσεις».

«Το κρίσιμο ερώτημα είναι: Γιατί φτάσαμε στο σημείο να δίνουν μάχη με το χρόνο; Γιατί όλα τα προηγούμενα χρόνια τόσο η κυβέρνηση της ΝΔ όσο και του ΠΑΣΟΚ δεν έκαναν απολύτως τίποτα! Ποτέ δεν ασχολήθηκαν με την αντιπλημμυρική προστασία όπως δεν ασχολούνται και με την αντισεισμική προστασία όπως αποδείχτηκε και με τον τελευταίο σεισμό», σημειώνει η ΝΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ