Πέμπτη 22 Νοέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Ακατάλληλα τρόφιμα και παράνομη αποθήκη

Στην κατάσχεση 13,4 τόνων ακατάλληλων για κατανάλωση τροφίμων (διαφόρων τυριών και κρεάτων), προχώρησαν οι ελεγκτές της Νομαρχίας Πειραιά, ενώ εντοπίστηκε και παράνομη αποθήκη ποτών στο Ρέντη, για την οποία εκδόθηκε απόφαση διακοπής λειτουργίας της.

Συγκεκριμένα, στα ψυγεία ΑΛΑΣΚΑ κατασχέθηκαν 12,9 τόνοι χαλούμι και γραβιέρα Κύπρου της εταιρείας «Μάλλης Αθανάσιος & ΣΙΑ ΟΕ», στα οποία δεν αναγραφόταν η ημερομηνία παραγωγής του προϊόντος και 513 κιλά νωπά στήθη και φτερούγες κοτόπουλου της εταιρείας «ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗΣ ΑΒΕΕ» λόγω παντελούς έλλειψης σημάνσεων.

Στο σούπερ μάρκετ «ΑΤΛΑΝΤΙΚ ΑΕ», στην οδό Γρ. Λαμπράκη 100 στον Κορυδαλλό, εντοπίστηκαν ληγμένα τρόφιμα, καθώς και ποτά που δεν έφεραν ενδείξεις στην ελληνική γλώσσα, διαφορά τιμής από το ράφι στην ταμειακή μηχανή.

Επίσης στην οδό Παπαδοπούλου 13 στον Ρέντη εντοπίστηκε αποθήκη ποτών που λειτουργούσε χωρίς να διαθέτει την απαιτούμενη άδεια ίδρυσης και λειτουργίας. Πρόκειται για την επιχείρηση του Αλεξάκη Αντωνίου, στους ψυκτικούς θαλάμους της οποίας βρέθηκαν επιπλέον 3.619 τεμάχια από 18 διαφορετικά είδη κατεψυγμένων χυμών εισαγωγής στα οποία δεν αναγραφόταν η ημερομηνία λήξης τους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ