Παρασκευή 30 Νοέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΚΥΠΕΛΛΟ ΟΥΕΦΑ
Ξεχώρισε ο Αρης

Ο Αρης ήταν αυτός που ξεχώρισε χτες από πλευράς εντυπώσεων για τις ελληνικές ομάδας στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ, αφού αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 με την Μπόλτον στην Αγγλία, κάτι που αποτελεί σημαντική επιτυχία. Μάλιστα οι «κίτρινοι» προηγήθηκαν με τον Κάλβο στο 43' για να ισοφαριστούν στις καθυστερήσεις του αγώνα χάρη σε γκολ του Στ. Γιαννακόπουλου.

  • Μάλλον δεν της πάει η Ευρώπη φέτος της ΑΕΚ, αφού σε ένα ακόμα διεθνές παιχνίδι, αυτή τη φορά κόντρα στη Φιορεντίνα στο ΟΑΚΑ, προβλημάτισε με την απόδοσή της. Αναδείχτηκε ισόπαλη 1-1 με την εξίσου μέτρια ιταλική ομάδα. Ενα τραγικό λάθος του Μορέτο σε σουτ του Οσβάλντο στο 23' και ένα αυτογκόλ του Μπαλζαρέτι (μετά από σέντρα του Σέζαρ) διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα.
  • Στη Νέα Σμύρνη ο Πανιώνιος, εκτός της Γαλατάσεραϊ, είχε να αντιμετωπίσει και τον Ισπανό διαιτητή Μαγιένκο, κάτι που οδήγησε σε ήττα με 3-0 από την τουρκική ομάδα. Ο Ισπανός ρέφερι άφησε το οφσάιντ του Σερκάν στο 50' (1-0), επινόησε πέναλτι σε... βουτιά του ίδιου παίκτη στο 63' (Σονκγό 2-0) και απέβαλε για διαμαρτυρία τον Μάκο από τους γηπεδούχους. Το σκορ έκλεισε ο Σοκούρ (83').
  • Ευρώπη τέλος, ουσιαστικά από χτες, για τη Λάρισα μετά και την τρίτη ήττα που υπέστη, αυτή τη φορά στη Δανία από την Αλκμααρ με 1-0 (77' Ντέμπελε).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ