Κυριακή 13 Γενάρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
Διαβάζονται και ακούγονται

Ποίηση, λογοτεχνία, θέατρο, αυτοβιογραφία, αλλά και σύγχρονη φιλοσοφική σκέψη, αποκτούν νέα υπόσταση με τη δυναμική του ψηφιακού ήχου στη νέα σειρά βιβλίων - cd, με τίτλο «Λόγου Χάριν», που κυκλοφορεί από τη «bond-us music».

Ο εκλεκτός ηθοποιός του θεάτρου Γιώργος Μοσχίδης, με την πολύχρονη ποιοτική διαδρομή στη σκηνή, στη μεγάλη και τη μικρή οθόνη, αποδίδει, με το ξεχωριστό ηχόχρωμα της φωνής του, τριάντα επιλεγμένα ποιήματα των, Κωνσταντίνου Καβάφη, Κώστα Καρυωτάκη, Ναπολέοντα Λαπαθιώτη και Κώστα Χατζόπουλου.

Ενα ταξίδι συντροφιά με το ρομαντισμό, την ευαισθησία και την ευγένεια ψυχής που παράγουν μέσα από τα έργα τους οι μεγάλοι αυτοί ποιητές μας.

Τα ποιήματα παρουσιάζονται σε ενότητες που γεφυρώνουν πρωτότυπες μουσικές γέφυρες του Βαγγέλη Μπόντα, ολοκληρώνοντας το ακρόαμα.

Το έργο είναι συσκευασμένο σε κομψή κασετίνα που περιέχει σε ένθετο βιβλιαράκι και το γραπτό κείμενο.

Με τη νέα αυτή σειρά, ο παραγωγός και εκδότης, εισάγει νέο ήθος και ύφος στο χώρο της κίνησης των ιδεών και αναμφίβολα ένα νέο τρόπο προσέγγισης της ελληνικής γλώσσας, της πιο μεστής και ολοκληρωμένης γλώσσας του πλανήτη.

(Πληροφορίες στα τηλ.: 210.6845000 - 210.6849090).


Ο ηθοποιός Γιώργος Μοσχίδης
Ο ηθοποιός Γιώργος Μοσχίδης

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ