Τρίτη 8 Γενάρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΥ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ
Νέα 24ωρη σήμερα

Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα απεργούν σήμερα οι εργαζόμενοι στο Δήμο Πετρούπολης ενάντια στις απολύσεις συναδέλφων τους στις οποίες προχωρά η δημοτική αρχή (ΣΥΝ και ΠΑΣΟΚ), υλοποιώντας τις αντεργατικές και αντιλαϊκές πολιτικές της κυβέρνησης, όπως καταγγέλλει ο Σύλλογος Εργαζομένων.

Η συμμετοχή των εργαζομένων στη χτεσινή απεργία ήταν καθολική, ενώ πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση έξω από το Δημαρχείο. Ωστόσο, η δημοτική αρχή δεν επιδίωξε συνάντηση με το Σωματείο. Το ΔΣ του Σωματείου αποφάσισε νέα 24ωρη για σήμερα, με συγκέντρωση στις 8 το πρωί έξω από το Δημαρχείο και την πραγματοποίηση Γενικής Συνέλευσης για τον προγραμματισμό της παραπέρα δράσης.

Οι εργαζόμενοι διεκδικούν άμεση επαναπρόσληψη των απολυμένων, μονιμοποίηση των εκτάκτων χωρίς όρους και προϋποθέσεις, κατάργηση του θεσμού των εκτάκτων, προσλήψεις μόνο μόνιμων, κατάργηση των αντεργατικών νόμων, των ευέλικτων μορφών εργασίας, άμεση πληρωμή όλων των εργαζομένων στις δημοτικές επιχειρήσεις, κατάργηση των δημοτικών επιχειρήσεων και πέρασμα όλων των εργαζομένων στο δήμο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ