Παρασκευή 11 Γενάρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Σε κρίσιμη κατάσταση ο 15χρονος

Στην εντατική του ΑΧΕΠΑ νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση 15χρονος μαθητής από τα Γιαννιτσά, που προσπάθησε να κρεμαστεί στο μπάνιο του σπιτιού του, παρακινούμενος από τα όσα έβλεπε σε ηλεκτρονική σελίδα με παιχνίδια θανάτου στο διαδίκτυο.

Το περιστατικό συνέβη στις 30 Δεκέμβρη στο σπίτι του παππού του παιδιού σε χωριό της Πέλλας. Ο 15χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Γιαννιτσών, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είχε πάθει ανακοπή και μερικές μέρες αργότερα διακομίστηκε στο ΑΧΕΠΑ. Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, το παιδί, λόγω της ανακοπής, έχει πάθει εγκεφαλική βλάβη και δεν μπορεί να γίνει ακόμη ασφαλής πρόβλεψη για την εξέλιξη της υγείας του.

Από το συγγενικό περιβάλλον έγινε γνωστό ότι ο νεαρός μαθητής δεν αντιμετώπιζε κανένα ψυχολογικό πρόβλημα, αλλά το τελευταίο χρονικό διάστημα ήταν απορροφημένος από το διαδίκτυο, χωρίς ωστόσο να παραμελεί το σχολείο.

Αποτράπηκαν τρεις αυτοκτονίες

Πέρα από τα παιχνίδια «θανάτου», τρεις νέοι - σύμφωνα με την αστυνομία - ανακοίνωσαν στο διαδίκτυο την πρόθεσή τους να αυτοκτονήσουν. Αυτή την πρόθεση προσπαθούν να αποτρέψουν ψυχολόγοι που κλήθηκαν από την ΕΛΑΣ, μόλις εντοπίστηκαν οι τρεις νεαροί, εκ των οποίων ο ένας είναι ανήλικος. Παράλληλα, ενημερώθηκαν και οι γονείς των παιδιών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ