Πέμπτη 31 Γενάρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΗ «L' ARTIGIANO»
Γενικεύεται η πάλη των εργαζομένων

Στάσεις εργασίας αύριο σε Νίκαια, Πειραιά, Αιγάλεω και Περιστέρι

Από προηγούμενη απεργιακή κινητοποίηση των εργαζομένων στο κατάστημα της Νίκαιας
Από προηγούμενη απεργιακή κινητοποίηση των εργαζομένων στο κατάστημα της Νίκαιας
Κλιμακώνουν τον αγώνα τους με πολύμορφες κινητοποιήσεις και παρά τις τρομοκρατικές μεθοδεύσεις της εργοδοσίας οι εργαζόμενοι σε όλα τα καταστήματα της εταιρείας διανομής έτοιμου φαγητού L' ARTIGIANO («Λαρτιτζιάνο»), διεκδικώντας την άμεση επαναπρόσληψη των πέντε συναδέλφων τους που απολύθηκαν επειδή συμμετείχαν στην πανελλαδική απεργία στις 12 Δεκέμβρη και την εφαρμογή των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας.

Αύριο Παρασκευή, οι εργαζόμενοι στα καταστήματα της Νίκαιας και του Πειραιά θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας από τις 6 μ.μ. έως τη λήξη της βάρδιας. Γενικεύοντας τον αγώνα και στα άλλα καταστήματα της αλυσίδας, το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Επισιτισμού Τουρισμού Αθήνας έχει κηρύξει δυο τετράωρες στάσεις (6 μ.μ. έως 10 μ.μ. και 10 μ.μ. έως 2 π.μ.) για αύριο Παρασκευή στα καταστήματα της αλυσίδας στο Αιγάλεω και το Περιστέρι, απαιτώντας την άμεση ανάκληση των πέντε απολύσεων και την εφαρμογή των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας σε όλα τα καταστήματα της αλυσίδας.

Με ανακοίνωσή του, το Συνδικάτο Επισιτισμού Τουρισμού Πειραιά καλεί όλους τους εργαζόμενους και τα σωματεία του Πειραιά να δείξουν την έμπρακτη αλληλεγγύη τους για τη συνέχιση του δίκαιου αγώνα, επισημαίνοντας πως είναι καιρός οι εργοδότες και ιδιαιτέρως οι μεγάλες αλυσίδες τροφίμων πως δε θα γίνουμε οι σύγχρονοι σκλάβοι που επιχειρούν να μας μετατρέψουν.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ