Τρίτη 5 Φλεβάρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 13 ΤΟΥ ΦΛΕΒΑΡΗ
Μαχητικά και απαιτητικά

Οι ταξικές δυνάμεις σε κάθε κλάδο και τόπο δουλιάς εντείνουν τις περιοδείες, τις συσκέψεις και τις εξορμήσεις

Με καθημερινές εξορμήσεις, περιοδείες και συσκέψεις κλιμακώνεται μέρα με τη μέρα η μάχη των ταξικών δυνάμεων για την επιτυχία της πανεργατικής πανελλαδικής απεργίας και των απεργιακών συγκεντρώσεων του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου στις 13 του Φλεβάρη. Στην Αθήνα η απεργιακή συγκέντρωση έχει οριστεί στις 10.30 π.μ. στην Ομόνοια, στη Θεσσαλονίκη στις 10 π.μ. στο Αγαλμα του Βενιζέλου, στον Πειραιά στις 10.30 π.μ. στο σταθμό του ΗΣΑΠ.

Σήμερα και την Πέμπτη προγραμματίζονται οι εξής κεντρικές περιοδείες από την Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ:

  • Σήμερα Τρίτη, ο Θοδωρής Κούτρας, στις 2 μ.μ. στην ΕΡΤ.
  • Την Πέμπτη 7/2, ο Θόδωρος Κούτρας στις 10 π.μ. στα κεντρικά του ΟΑΕΔ στο Καλαμάκι.

Το κάλεσμα για μαζική συμμετοχή στην απεργία και στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ μεταφέρουν καθημερινά οι ταξικές δυνάμεις και στη Θεσσαλονίκη, με εξορμήσεις και περιοδείες στους χώρους δουλειάς. Στο πλαίσιο της πανεξόρμησης, χτες κλιμάκιο στελεχών της Γραμματείας Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ και μέλη του προεδρείου της Ομοσπονδίας Τροφίμων και Ποτών, με επικεφαλής τον πρόεδρο Π. Τσίχλη, περιόδευσαν στο εργοστάσιο της «Αμέρικαν Σνακ» στη βιομηχανική περιοχή της Σίνδου. Εξορμήσεις και περιοδείες πραγματοποιήθηκαν χτες και σε δεκάδες άλλους χώρους δουλιάς (καταστήματα, βιοτεχνίες, υπηρεσίες, εργοστάσια κλπ.).

Σήμερα Τρίτη, θα γίνουν στην Αθήνα οι παρακάτω, ανάμεσα σε άλλες, εξορμήσεις: «Κοσμοκάρ», «Βέλλα», «Προέλ», «Κάνα», «Γερολυμάτος», Σχολές Τουριστικών Επαγγελμάτων, ΣΜΑ Σχιστού, Δήμος Αθηναίων, Εθνικός Κήπος, ΒΙΕΜΕΤ, ΕΜΕΛ, Θερμοσόλ, Ευρωκαμπτική, ΕΛΚΟ, «Ελφον», ΟΔΔΥ, Νομαρχία, Επιμελητήριο, ΕΣΥΕ. Συσκέψεις διοργανώνουν ακόμα:

  • Το Εργατικό Κέντρο Αρτας, αύριο Τετάρτη, στο Εργατικό Κέντρο.
  • Το Συνδικάτο Επισιτισμού - Τουρισμού, την Πέμπτη, σύσκεψη με μετανάστες.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ