Παρασκευή 22 Φλεβάρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Για την επέτειο της ίδρυσης της ΕΠΟΝ

-- Εκδήλωση τιμής κι αγώνα, με αφορμή τα 65 χρόνια από την ίδρυση της ΕΠΟΝ, διοργανώνουν, αύριο Σάββατο στις 11 το πρωί στο Αγαλμα του Βενιζέλου, η Κομματική Οργάνωση Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ, οι Οργανώσεις Θεσσαλονίκης της ΚΝΕ και η ΠΕΑΕΑ.

-- Η ΚΟ Λιβαδειάς και η Οργάνωση της ΚΝΕ διοργανώνουν εκδήλωση τιμής και μνήμης για τα 65χρονα από την ίδρυση της ΕΠΟΝ, αύριο Σάββατο, στις 6.30 μ.μ. στο Συνεδριακό Κέντρο της Κρύας, στη Λιβαδειά. Η εκδήλωση περιλαμβάνει έκθεση φωτογραφίας και βιβλίου, συζήτηση, μουσικό αφιέρωμα, απαγγελίες ποιημάτων.

-- Εκδήλωση για τα 65 χρόνια από την ίδρυση της ΕΠΟΝ, με θέμα: «Η συμβολή των μαθητών στην Εθνική Αντίσταση», διοργανώνει η Τομεακή Οργάνωση Κοκκινιάς της ΚΝΕ, αύριο Σάββατο, στις 5.30 μ.μ. στο μουσείο Εθνικής Αντίστασης στο «Μπλόκο της Κοκκινιάς».

-- Εκδήλωση τιμής και μνήμης για τα 65 χρόνια από την ίδρυση της ΕΠΟΝ διοργανώνει η Νομαρχιακή Οργάνωση Μαγνησίας της ΚΝΕ, αύριο Σάββατο, στο Θόλο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

-- Η ΝΕ Χανίων του ΚΚΕ και το ΝΣ Χανίων της ΚΝΕ οργανώνουν εκδήλωση τιμής για τα 65 χρόνια από την ίδρυση της ΕΠΟΝ, αύριο Σάββατο, ώρα 7 μ.μ. στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Χανίων.

-- Εκδήλωση για τα 65 χρόνια από την ίδρυση της ΕΠΟΝ, διοργανώνουν οι μαθητικές Οργανώσεις Κοζάνης της ΚΝΕ, την Κυριακή 24 Φλεβάρη, στις 7 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Κοζάνης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ