Τετάρτη 27 Φλεβάρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ
Μαζικά στους δρόμους στις 6 και 13 του Μάρτη

Στο πλαίσιο της απεργιακής κλιμάκωσης για την Κοινωνική Ασφάλιση και τις Συλλογικές Συμβάσεις, οι ταξικές δυνάμεις διοργανώνουν πικετοφορίες και συλλαλητήρια τις παραπάνω ημερομηνίες

Με πανεργατικά συλλαλητήρια σε όλη τη χώρα στις 13 του Μάρτη και με μαζικές πικετοφορίες συνδικάτων και μαζικών φορέων σε γειτονιές της Αθήνας στις 6 του Μάρτη, οι ταξικές δυνάμεις δίνουν αποφασιστική συνέχεια στην πάλη για την Κοινωνική Ασφάλιση και τις Συλλογικές Συμβάσεις. Το συλλαλητήριο της Αθήνας θα γίνει στις 6 μ.μ., στην πλατεία Ομόνοιας.

Οι κινητοποιήσεις εντάσσονται στο πλαίσιο της απεργιακής προετοιμασίας, καθώς το σύνολο των Ομοσπονδιών και των Εργατικών Κέντρων που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ έχουν ήδη αποφασίσει την απεργιακή κλιμάκωση του αγώνα για να μην περάσουν τα νέα μέτρα, να καταργηθούν οι αντιασφαλιστικοί νόμοι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, για ασφαλιστικά δικαιώματα και Συμβάσεις στο ύψος των σύγχρονων αναγκών των εργαζομένων.

Η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ καλεί τα συνδικάτα να οργώσουν τους χώρους δουλειάς. Να οργανώσουν την κινητοποίηση των εργαζομένων και στις γειτονιές, στον τόπο κατοικίας της εργατικής τάξης. Ο κάθε χώρος δουλειάς, οι γειτονιές να δώσουν τον τόνο της απάντησης στην αντιασφαλιστική επίθεση. Ο κάθε κλάδος να οργανώσει τις δικές του δραστηριότητες με παρεμβάσεις, αξιοποιώντας όλες τις μορφές. Ο «Ρ» δημοσιεύει σήμερα ολόκληρη την κεντρική ανακοίνωση του ΠΑΜΕ για τις κινητοποιήσεις στις 6 και 13 του Μάρτη, οι εξορμήσεις για τις οποίες εντείνονται ήδη από σήμερα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ