Παρασκευή 29 Φλεβάρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΥΓΕΙΑ
ΔΙΟΙΚΗΣΗ «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ»
Στο κενό η απόπειρα τρομοκράτησης

Κανονικά έγιναν χτες οι ενημερωτικές συσκέψεις των εργαζόμενων. Παράσταση διαμαρτυρίας και στον διοικητικό διευθυντή για την επιστολή - πρόκληση προς το σωματείο

Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή εργαζομένων πραγματοποιήθηκε χτες το πρωί, στο γραφείο προσωπικού, η συγκέντρωση ενημέρωσης που διοργάνωσε το Σωματείο Εργαζομένων του «Ευαγγελισμού» (ΣΕΝΕ), στo πλαίσιo των δραστηριοτήτων του για την ανά τμήμα ενημέρωση των εργαζομένων για τα φλέγοντα θέματα του Ασφαλιστικού, των Βαρέων και Ανθυγιεινών, τις ελλείψεις προσωπικού και τις ιδιωτικοποιήσεις τομέων του νοσοκομείου.

Οι εργαζόμενοι και το σωματείο τους έδωσαν και με αυτόν τον τρόπο απάντηση στον αυταρχισμό του διοικητή του νοσοκομείου Αντώνιου Κονταράτου, που έστειλε προχτές στον πρόεδρο του ΣΕΝΕ Ηλία Σιώρα κατάπτυστη επιστολή, στην οποία συσχέτιζε τους εργαζόμενους με φαρσέρ - βομβιστές και επιστράτευε τις απειλές, επιχειρώντας να παρεμποδίσει προγραμματισμένη συγκέντρωση ενημέρωσης στα χειρουργεία.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον οι εργαζόμενοι του γραφείου προσωπικού παρακολούθησαν την ενημέρωση από το ΣΕΝΕ και τον Δημήτρη Αγκαβανάκη, στέλεχος του ΠΑΜΕ και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΑΔΕΔΥ. Η συζήτηση αποκάλυψε τους κινδύνους των αντιασφαλιστικών μέτρων που προωθεί η κυβέρνηση και την υπονόμευση των ΒΑΕ, ενώ κατήγγειλαν και τις αυταρχικές μεθόδους της διοίκησης του «Ευαγγελισμού».

Στο μεταξύ, το ΔΣ του ΣΕΝΕ πραγματοποίησε χτες παράσταση διαμαρτυρίας στον διοικητικό διευθυντή του νοσοκομείου, καταδικάζοντας απερίφραστα την απαράδεκτη επιστολή του διοικητή, που εξομοιώνει τη συνδικαλιστική δράση με φάρσα - τρομοκρατική ενέργεια και επιχειρεί την παρεμπόδιση του ΔΣ του Σωματείου να ενημερώνει και να κινητοποιεί τους εργαζόμενους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ