Σάββατο 1 Μάρτη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ - Α1
Κόντρα κορυφής

O αγώνας στο κλειστό του Ελληνικού, όπου κοντράρονται ο Πανιώνιος με τον Αρη, σε μια κρίσιμη αναμέτρηση όσον αφορά τη διάταξη στα υψηλά σκαλοπάτια της βαθμολογίας, συγκεντρώνει το ενδιαφέρον της 18ης αγωνιστικής στην Α1.

«Κυανέρυθροι» και «κίτρινοι» αγωνίζονται με φόντο την τρίτη θέση της βαθμολογίας και ύστερα από μια εβδομάδα που συνοδεύτηκε από ευρωπαϊκές ήττες σε Ούλεμπ Καπ και Ευρωλίγκα αντίστοιχα. Στα υπόλοιπα παιχνίδια ξεχωρίζει η ισοδύναμη κόντρα στη Λάρισα μεταξύ της ΑΕΛ και της αγωνιστικά ανεβασμένης ΑΕΚ, με το νικητή να βάζει πλώρη για την πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας. Τον πρώτο λόγο έχει ο Παναθηναϊκός που φιλοξενεί το Μαρούσι και θέλει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις μετά τη νέα ήττα του στην Ευρωλίγκα, αυτή τη φορά από τη Σιένα. Πιο εύκολο έργο έχει ο Ολυμπιακός, που ανεβασμένος ψυχολογικά μετά τη νίκη επί της Ζαλγκίρις Κάουνας υποδέχεται την Ολύμπια Λάρισας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα. ΣΑΒΒΑΤΟ: 17.00 Ολυμπιακός - Ολύμπια Λάρισας (ΣΚΑΪ), 17.00 ΑΓΟΡ - Αιγάλεω, 17.00 Παναθηναϊκός - Μαρούσι (ΕΤ1), 19.00 ΑΕΛ - ΑΕΚ (S/S). ΚΥΡΙΑΚΗ: 17.00 Πανελλήνιος - Ολυμπιάδα Πατρών (ΕΤ1), 17.00 ΠΑΟΚ - Κολοσσός Ρόδου (ΕΤ1), 19.00 Πανιώνιος - Αρης (S/S).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ