Πέμπτη 6 Μάρτη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ
Σε κρίσιμη στροφή

Η πρεμιέρα του δεύτερου γύρου στο ΤΟΠ-16 της Ευρωλίγκα βρίσκει Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό σε δύσκολες, αλλά και κρίσιμες για το στόχο της πρόκρισης, αποστολές.

Οι «πράσινοι» θα υποδεχτούν στο ΟΑΚΑ την Εφές Πίλσεν (21.45 ΣΚΑΪ) ενώ ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στο Τελ Αβίβ προκειμένου να αντιμετωπίσει τη Μακάμπι (20.45 ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ). Περιθώρια απωλειών και για τους δύο δεν υπάρχουν που μετρούν μόλις μια νίκη στις τρεις πρώτες αγωνιστικές. Οι «πράσινοι» κόντρα σε διαφορετική σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι Εφές (διέκοψε τη συνεργασία της με τους τρεις Αμερικάνους Νικολά, Γουντς, Ράιτ) με νίκη εδραιώνονται σε τροχιά πρόκρισης αλλά και παραμένουν ζωντανοί στον στόχο της πρωτιάς στον όμιλο. Το διπλό που θα του διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες αναζητάει σε δύσκολη αποστολή κόντρα στη Μακάμπι που διεκδικεί την πρώτη θέση ο Ολυμπιακός που για άλλη μια φορά στην αποστολή δε θα έχει τον Μασιγιάουσκας.

  • Στον αγώνα που έγινε χθες ο Αρης στην Κωνσταντινούπολη πέτυχε την πρώτη του νίκη σε βάρος της Ουλκέρ με 60-59 και διατήρησε αμυδρές ελπίδες πρόκρισης στο ΤΟΠ 16.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ