Πέμπτη 6 Μάρτη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ
Νίκες για ΠΑΟ - ΑΕΚ

Οι νικητές απέσπασαν την ουσία και οι χαμένοι τις εντυπώσεις, στις δύο χτεσινές εξ αναβολής αναμετρήσεις για την 21η αγωνιστική. Παναθηναϊκός και ΑΕΚ επικράτησαν Ατρομήτου και Ξάνθης, αντίστοιχα. Ομως οι γηπεδούχοι Περιστεριώτες και οι φιλοξενούμενοι Θρακιώτες, ήταν αυτοί που - με την εμφάνισή τους - απέσπασαν δικαιωματικά τα θετικά σχόλια.

Ο Παναθηναϊκός, όπως δείχνει και το τελικό 1-0 (52' Σαριέγκι), δυσκολεύτηκε αρκετά. Ειδικά μετά το γκολ ο Ατρόμητος κυριάρχησε - σχεδόν - απόλυτα. Το μόνο που του έλειψε ήταν η ευστοχία. Οι τριφυλλοφόροι έδειξαν κουρασμένοι και αγχωμένοι. Περισσότερο ενδιαφέρθηκαν να κρατήσουν, παρά να αυξήσουν το σκορ.

Περίπου ίδια εικόνα και στο ΟΑΚΑ. Στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, η Ξάνθη ήταν αυτή που είχε τον έλεγχο, έδειχνε πιο ικανή αλλά ήταν άστοχη. Ομως οι γηπεδούχοι - μετά από πολύ καιρό - ήταν αποτελεσματικότατοι. Ευτύχησαν να προηγηθούν γρήγορα (6' Μπλάνκο) και λίγο πριν το τέλος να εκμεταλλευτούν την «καθίζηση» των φιλοξενουμένων, «καθαρίζοντας» το ματς με 3-0 (82' Ζούλιο Σέζαρ, 88' Εντίνιο).

  • Η υπόθεση που ταλαιπώρησε πολύ τους πάντες, έλαβε τέλος. Στο θέμα του Ρόμαν Βάλνερ, λοιπόν, δικαιώθηκε ο Ολυμπιακός, που είχε ηττηθεί από την Καλαμαριά με 1-0 στο «Καυτατζόγλειο». Η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας δέχτηκε την έφεση των «ερυθρόλευκων» κατά της πρωτόδικης απόφασης και αποφάσισε να κατακυρώσει το συγκεκριμένο αγώνα, που έγινε στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής, στον Ολυμπιακό με σκορ 3-0. Μάλιστα από την Καλαμαριά αφαιρεί και ένα βαθμό (ουσιαστικά 4 βαθμούς).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ