Τρίτη 25 Μάρτη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Ο «Ρ» ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΔΟΥΛΙΑΣ

ΠΕΜΕΝ: Σε Γενική Συνέλευση καλεί τους μηχανικούς η διοίκηση της ΠΕΜΕΝ μεθαύριο, Πέμπτη 27 Μάρτη, στις 10 π.μ., στην αίθουσα της Ενωσης, προκειμένου να καθορίσουν την παραπέρα αγωνιστική τους στάση ενάντια στην αντεργατική, αντιναυτεργατική πολιτική.

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟΥ: Συνεχίζονται σήμερα και ολοκληρώνονται στις 9 Απρίλη οι εκλογές στο Συνδικάτο Φαρμάκου Αθήνας. Οι εργαζόμενοι μπορούν να ψηφίζουν στα γραφεία του συνδικάτου (Χαλκοκονδύλη 56, 1ος όροφος, γραφείο Β') με την ταυτότητα (διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης κλπ.) και το βιβλιάριο ασθενείας τους, τις εξής μέρες και ώρες: 26/3, 2/4 και 7/4, 2 μ.μ. - 7 μ.μ., 8/4, 2 μ.μ. - 9 μ.μ. και 9/4, 12.30 μ.μ. - 9 μ.μ. Επίσης, για τη διευκόλυνση της συμμετοχής των εργαζομένων, θα στηθούν κάλπες και στους χώρους δουλειάς.

ΑμΕΑ: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Απασχόλησης πραγματοποιούν τη μεθαύριο Πέμπτη στις 11 π.μ. οι σπουδαστές και εργαζόμενοι του μοναδικού στην Αττική Κέντρου Επαγγελματικής Κατάρτισης Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες (ΚΕΚ ΑμΕΑ) Γαλατσίου. Διεκδικούν δουλειά για όλους τους απόφοιτους του ΚΕΚ, δημόσιο χαρακτήρα της σχολής κ.ά.

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΤΕΒΕ: Την εκλογοαπολογιστική της Συνέλευση πραγματοποιεί αύριο 26 Μάρτη (9.30 π.μ., Σωκράτους 23, 4ος όροφος) η Ενωση Συνταξιούχων ΤΕΒΕ Αθήνας και Περιχώρων. Ανάμεσα σε άλλα, θα εκλεγεί και Εφορευτική Επιτροπή για τη διενέργεια εκλογών.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ: Τετράωρη στάση εργασίας (11 π.μ. - λήξη ωραρίου) και παράσταση διαμαρτυρίας στο ξενοδοχείο «Ιμπέριαλ» στη Λάρισα, όπου γίνεται η συνδιάσκεψη των Περιφερειαρχών στις 28 και 29 Μάρτη, διοργανώνουν για τις 28/3 οι εργαζόμενοι στις Περιφέρειες, με οικονομικά και θεσμικά αιτήματα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ