Πέμπτη 27 Μάρτη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΦΑΡΜΑΚΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΣΙΤΙΣΜΟΥ - ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ
Στις κάλπες οι εργαζόμενοι

Στα γραφεία των σωματείων και σε τόπους δουλειάς οι κάλπες για τις αρχαιρεσίες που θα ολοκληρωθούν στις 9 του Απρίλη

Στις κάλπες συνεχίζουν να προσέρχονται σήμερα και μέχρι τις 9 του Απρίλη οι εργαζόμενοι στο Φάρμακο, για να αναδείξουν νέα διοίκηση στο Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Φαρμάκου Αθήνας. Η παράταξη της «Προοδευτικής Κίνησης Φαρμάκου», που βρίσκεται στο «τιμόνι» του Συνδικάτου, καλεί σε υπερψήφιση του ψηφοδελτίου της, σημειώνοντας ότι, όπως έχει αποδείξει η πείρα και των εργαζομένων στο Φάρμακο, η ταξικά προσανατολισμένη πάλη μπορεί να ορθώσει φραγμούς στην αντεργατική πολιτική.

Οι εργαζόμενοι μπορούν να ψηφίζουν στα γραφεία του Συνδικάτου (Χαλκοκονδύλη 56, 1ος όροφος, γραφείο Β΄) με την ταυτότητα (διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης κλπ.) και το βιβλιάριο ασθενείας τους, τις εξής μέρες και ώρες: 26/3, 2/4 και 7/4, 2 μ.μ. - 7 μ.μ., 8/4, 2 μ.μ. - 9 μ.μ. και 9/4, 12.30 μ.μ. - 9 μ.μ. Επίσης, για τη διευκόλυνση της συμμετοχής των εργαζομένων θα στηθούν κάλπες και στους χώρους δουλειάς.

Τη Δευτέρα 31 του Μάρτη ξεκινούν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη της νέας διοίκησης και στο - ενιαίο πλέον - Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Επισιτισμού - Τουρισμού - Ξενοδοχείων Αττικής. Οι εκλογές - θα ολοκληρωθούν στις 9 του Απρίλη - θα διεξάγονται καθημερινά από τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ στα γραφεία του Συνδικάτου (Γλάδστωνος 3, στοά Φέξη, Ομόνοια, 7ος όροφος). Κάλπες θα στηθούν και σε δέκα ξενοδοχεία και δυο περιοχές όπου ζουν και δουλεύουν εργαζόμενοι του κλάδου. Τη Δευτέρα 31/3, πρώτη μέρα των εκλογών, κάλπη θα στηθεί στο ξενοδοχείο «Αστέρας Βουλιαγμένης» από τη 1 μ.μ. έως τις 7 μ.μ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ