Τετάρτη 2 Απρίλη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΖΑΚΥΝΘΟΣ
Μπλόκο στην τρομοκρατία των ξενοδόχων

Κινητοποίηση ενάντια στην επιχείρηση τρομοκρατίας που εξαπολύουν το τελευταίο διάστημα οι μεγαλοξενοδόχοι της Ζακύνθου ενάντια στους εργαζόμενους του νησιού, διοργανώθηκε προχτές το απόγευμα στο νησί, με πρωτοβουλία της Γραμματείας Ζακύνθου του ΠΑΜΕ.

Εκτός από τις διώξεις 12 συνδικαλιστών κι άλλων λαϊκών αγωνιστών της Ζακύνθου που έχουν δρομολογήσει μεγαλοεργοδότες του νησιού, απολύθηκε παράνομα ο Θεόδωρος Σαρακίνης, πρόεδρος του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ζακύνθου και μέλος του ΕΚ Ζακύνθου από το «ΖΑΝΤΕ ΠΑΡΚ», που ανήκει στην Ζαχαρούλα Τετράδη, πρόεδρο των ξενοδόχων στον Λαγανά και μέλος του ΔΣ του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας. Μια βδομάδα πριν, ο όμιλος ξενοδοχείων «ΛΟΥΗΣ» είχε απολύσει την Βούλα Καρακώστα, ταμία του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων.

Απαντώντας στις προκλήσεις εργοδοσίας και κυβέρνησης, οι εργαζόμενοι του νησιού εντείνουν τις προετοιμασίες για την επιτυχία της απεργίας στις 16 του μήνα, στην οποία συμμετέχει με απόφασή του και το ΕΚΖ. Ηδη, απόφαση για την απεργία πήραν προχτές, στη Γενική τους Συνέλευση, και οι ξενοδοχοϋπάλληλοι του νησιού.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ