Πέμπτη 3 Απρίλη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΚΥΠΕΛΛΟ
Προβάδισμα των φαβορί

Χωρίς να ικανοποιήσουν με την απόδοση τους Ολυμπιακός και Αρης, δικαίωσαν τον τίτλο του φαβορί. Κέρδισαν, έστω και με ένα γκολ διαφορά, και απέκτησαν προβάδισμα, για πρόκριση στον τελικό.

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2-3: Η εμφάνιση δεν ήταν καλή, αλλά ο Ολυμπιακός πέτυχε το στόχο του. Επικράτησε με 3-2 του Θρασύβουλου στη Φυλή και η ρεβάνς στο «Καραϊσκάκη» είναι τυπική διαδικασία. Η ομάδα του Ζοσέ Σεγκούρα, που στο πρώτο ημίχρονο απειλήθηκε πολλές φορές από τους γηπεδούχους, προηγήθηκε 2-0 με γκολ των Μενδρινού (17') και Νούνιες (28'), για να ισοφαρίσουν οι γηπεδούχοι άμεσα με Αναστασάκο (29') και Μπρη (35'). Το τελικό 2-3 διαμορφώθηκε στο 89' με σουτ του Κοβάσεβιτς.

ΑΡΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1-0: Ηταν ένα κακό παιχνίδι, όπου κυριάρχησαν η ένταση, τα νεύρα (αποβλήθηκαν Ρόβας και Ιβιτς, με δεύτερη κίτρινη), οι πολλές διακοπές και οι καθυστερήσεις. Οι γηπεδούχοι - μακριά από τον καλό τους εαυτό - προσπαθούσαν να σκοράρουν αλλά δεν μπορούσαν. Οι φιλοξενούμενοι είχαν ξεκάθαρο στόχο την ισοπαλία και γι' αυτό μόνο αμύνονταν. Φαινόταν λοιπόν ότι όλα θα κριθούν στο ένα λάθος. Και αυτό έγινε από τον Ατρόμητο στις καθυστερήσεις. Ο Ολιβέιρα ανέτρεψε τον Παπαδόπουλο και ο Κάλβο, με εξαίσια εκτέλεση, διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Αυτό που σημάδεψε την αναμέτρηση πάντως ήταν οι συνεχής αντεγκλήσεις, αψιμαχίες και τα υπέρμετρα νεύρα. Με συμμετέχοντες, παίχτες, πάγκους και τους επιφορτισμένους με τη διατήρηση της τάξης «σεκιούριτι»!... Είναι χαρακτηριστικό ότι ένας από αυτούς χαστούκισε στέλεχος του Ατρομήτου... Το είδαν άραγε επιχειρηματίες, παράγοντες και η κυβέρνηση που με το νόμο καθιστούν τους «σεκιουριτάδες» μοναδικούς... φύλακες της τάξης;


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ