Τετάρτη 16 Απρίλη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ - Α1
Ανεβαίνει η αγωνία

Στην τελική του ευθεία μπαίνει πλέον το πρωτάθλημα της Α1 όπου φθάνει σήμερα τρεις στροφές πριν το τέλος της κανονικής περιόδου. Με δεδομένο μάλιστα ότι τόσο στην πρώτη τετράδα όσο και στις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ, αλλά και στην ουρά της βαθμολογίας τα πράγματα είναι ανοιχτά, το ενδιαφέρον των τελευταίων αγωνιστικών ανεβαίνει κατακόρυφα.

Στην 24η αγωνιστική, που διεξάγεται σήμερα, το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην κόντρα των ομάδων με διαφορετικούς στόχους. Από τη μια, αυτές που διεκδικούν το καλύτερο πλασάρισμα στη βαθμολογία και από την άλλη αυτές που μάχονται να αποφύγουν τον υποβιβασμό. Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν οι κόντρες του ΠΑΟΚ με τον Πανελλήνιο, του Κολοσσού με το Αιγάλεω και του Ρεθύμνου με τον Αρη. Οι τρεις γηπεδούχοι παίζουν τα τελευταία τους χαρτιά, όσον αφορά το θέμα της παραμονής τους στην κατηγορία. Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι προσπαθούν να καταλάβουν την όσο το δυνατόν καλύτερη δυνατή θέση στη βαθμολογία προκειμένου να ενισχύσουν τις ελπίδες τους ενόψει των πλέι οφ. Κατά τα άλλα, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός είναι τα λογικά φαβορί απέναντι σε Πανιώνιο και ΑΕΛ, ενώ αμφίρροπο θεωρείται το παιχνίδι μεταξύ του Αμαρουσίου με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα: Ολύμπια - Ολυμπιάδα Πατρών (17.00), Κολοσσός - Αιγάλεω (17.00), ΑΓΟ Ρέθυμνο - Αρης (17.00, ΣΠΟΡ+), ΠΑΟΚ - Πανελλήνιος (17.00, ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ), Μαρούσι - ΑΕΚ (19.00, ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ), Παναθηναϊκός - Πανιώνιος (19.00, ΕΤ1), Ολυμπιακός - Λάρισα (19.00, ΣΚΑΪ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ