Τετάρτη 30 Απρίλη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2008
Κατάθεση στεφανιών και εκδηλώσεις
  • Αντιπροσωπεία της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ θα καταθέσει στεφάνια αύριο 1η του Μάη, στις 9 το πρωί στο Πολυτεχνείο και στις 9.30 το πρωί στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής.
  • Εκδήλωση για την Εργατική Πρωτομαγιά θα πραγματοποιήσουν στις 11.30 σήμερα το πρωί στο Μνημείο της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης τα σωματεία της Ζώνης. Θα καταθέσουν στεφάνι στη μνήμη των νεκρών από εργατικά ατυχήματα - εγκλήματα και της Εργατικής Πρωτομαγιάς.
  • Δίωρη στάση εργασίας κήρυξε για σήμερα (12.30-14.30) το Σωματείο Εργαζομένων στο εργοστάσιο σαπουνοποιίας «ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ». Κατά τη διάρκεια της στάσης εργασίας θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για την Εργατική Πρωτομαγιά.
  • Εκδήλωση για την Εργατική Πρωτομαγιά διοργανώνουν οι μαζικοί φορείς του 5ου-6ου Διαμερίσματος Δήμου Αθηναίων, σήμερα Τετάρτη 30 Απρίλη, στις 7 μ.μ., στην πλατεία Αμερικής.
  • Κατάθεση στεφάνων στη Μάνδρα του Μπλόκου προς τιμήν των νεκρών της Εργατικής Πρωτομαγιάς θα πραγματοποιήσουν αύριο στις 8.30 π.μ. η ΚΟ Κοκκινιάς και η ΤΟ της ΚΝΕ Κοκκινιάς. Στη συνέχεια θα γίνει προσυγκέντρωση στις 9.30 π.μ. στο Περιβολάκι και από κει με πορεία θα κατευθυνθούν στην κεντρική συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στον Πειραιά.
  • Πολιτιστικό εννιαήμερο από 1 έως 9 του Μάη διοργανώνει η Γραμματεία Μαγνησίας του ΠΑΜΕ, στο Αχίλλειο, στην παραλία του Βόλου. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει συζητήσεις, εκθέσεις έργων τέχνης και φωτογραφίας, συναυλίες και θέατρο σκιών.
  • Εκδήλωση διοργανώνει την Κυριακή 4 Μάη στις 6 μ.μ. η Επιτροπή Νέων του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας, στα γραφεία του συλλόγου (πλατεία Μητροπόλεως 10, Μοναστηράκι). Θα παρουσιαστούν αποσπάσματα από τον «Επιτάφιο», με τραγούδι, απαγγελία και το ιστορικό των γεγονότων.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ