Τρίτη 27 Μάη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 32
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΚΕ ΓΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΓΑΤΕΣ
Στις 27 - 29 Ιούνη στο πάρκο του ΦΙΞ

Στις 27, 28 και 29 Ιούνη θα πραγματοποιηθούν φέτος για 8η συνεχή χρονιά οι εκδηλώσεις του ΚΚΕ για μετανάστες και ντόπιους εργάτες στο πάρκο του ΦΙΞ στα Πατήσια, όπως αποφασίστηκε στην πρώτη προπαρασκευαστική σύσκεψη που έγινε την Κυριακή το απόγευμα, με τη συμμετοχή εκπροσώπων των μεταναστευτικών κοινοτήτων.

Σύμφωνα με τις πρώτες σκέψεις που ακούστηκαν, την πρώτη μέρα αναμένεται να γίνει συζήτηση για την ενίσχυση της ταξικής ενότητας της εργατικής τάξης και την ανάγκη οργάνωσης και δράσης Ελλήνων και μεταναστών μέσα στα σωματεία, για τη συσπείρωση στο ΠΑΜΕ. Το Σάββατο θα γίνει ομιλία και συζήτηση για τα 90 χρόνια του ΚΚΕ, θα υπάρξει ομιλία από την ΚΝΕ για τους νέους μετανάστες και αφιέρωμα στο πολιτικό τραγούδι. Την Κυριακή προγραμματίστηκε συζήτηση για την Ευρωσυνθήκη και την ΕΕ, και ιδιαίτερα για την αντι - μεταναστευτική πολιτική της ΕΕ.

Επίσης, όπως σημειώθηκε, προχωρώντας προς το τριήμερο θα γίνουν εκδηλώσεις και σε άλλες περιοχές, όπως στον Κολωνό, στη Γούβα, στην Κυψέλη, στον Αγ. Παντελεήμονα, στο Ιλιον κ.ά.

  • Η επόμενη προπαρασκευαστική σύσκεψη ορίστηκε για τις 15 Ιούνη, στις 7 το απόγευμα στο Στέκι Νέων Εργαζομένων, Πατησίων 252.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ