Κυριακή 1 Ιούνη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Νέο αγωνιστικό ραντεβού στην Κρήτη

Η προσπάθεια κινητοποίησης των φοιτητών - σπουδαστών, η προσπάθεια να πάρουν ηχηρή απάντηση τα κόμματα του ευρωμονόδρομου που επιβάλλουν ή σιγοντάρουν τις αναδιαρθρώσεις, συνεχίζεται. Μετά τις διαδηλώσεις της προηγούμενης Παρασκευής σε δέκα πόλεις της Ελλάδας, το νέο αγωνιστικό ραντεβού φοιτητών και σπουδαστών ορίζεται για τις 14 Ιούνη στην Κρήτη, όπου θα διεξαχθεί η Σύνοδος πρυτάνεων.

Η Πανσπουδαστική ΚΣ καλεί σε παγκρήτια κινητοποίηση και συμμετοχή σε αυτή όλων των εκπροσώπων των ΔΣ των φοιτητικών και σπουδαστικών συλλόγων από όλη τη χώρα.

Παράλληλα, καλεί όλους τους συλλόγους το επόμενο διάστημα, με πρωτοβουλίες, συζητήσεις, ενημερώσεις, γενικές συνελεύσεις, εκδηλώσεις, συναντήσεις με τα ταξικά σωματεία, τοπικές κινητοποιήσεις να δώσουν τη μάχη. «Οποιαδήποτε προσπάθεια, να έρθει για εφαρμογή η οδηγία της ΕΕ για τα ΚΕΣ, πρέπει να βρει δεκάδες χιλιάδες φοιτητές στους δρόμους. Να μπουν όσο περισσότερα εμπόδια γίνεται στην εφαρμογή της», τονίζει στο κάλεσμά της η ΠΚΣ, επισημαίνοντας παράλληλα, ότι «το φοιτητικό και σπουδαστικό κίνημα θα αποκρούσει οποιαδήποτε προσπάθεια από την κυβέρνηση της ΝΔ να αξιοποιήσει προβοκατόρικες ενέργειες για να καταργήσει το πανεπιστημιακό άσυλο και να προωθήσει την πολιτική της ΕΕ και των βιομηχάνων στα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ