Τετάρτη 22 Δεκέμβρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
Μουσική
Ποικίλα ηχοχρώματα
  • Στο «Half Note»(Τριβωνιανού 17, Μετς) σήμερα και αύριο το «Κουιντέτο MIb» θα παρουσιάσει ρυθμούς τάνγκο σε μελωδίες του Αστορ Πιατσόλα και στίχους του Μπόρχες. Από την Παρασκευή 24 έως Πέμπτη 30/12 το ρώσικο φωνητικό κουαρτέτο «Canon» θα παρουσιάσει χριστουγεννιάτικα κάλαντα από τη χώρα τους και από όλο το κόσμο, καθώς και ρώσικα παραδοσιακά τραγούδια.
  • Ο μουσικός χώρος «Πινακοθήκη» (Αγίας Θέκλας 5, Ψυρρή) παρουσιάζει σήμερα και αύριο τον πιανίστα και συνθέτη της τζαζ Bobby Few σε ένα μουσικό ταξίδι σε μπλουζ και γκόσμπελ ρυθμούς.
  • Στο μουσικό καφενείο «Μακάρι» (Ζ. Πηγής 125 και Κομνηνών, Εξάρχεια), εμφανίζονται σήμερα οι «Στιγμοθύρες» σε έντεχνα ελληνικά τραγούδια, ενώ αύριο στον ίδιο χώρο θα πραγματοποιηθεί ρεμπέτικη βραδιά με τους «Λωτοφάγους». Την Παρασκευή εμφανίζεται το μουσικό σύνολο «Αρόδου», το Σάββατο οι «Λιποτάκτες Ονείρων», ενώ και την Κυριακή θα δώσει ρεσιτάλ κιθάρας ο Τάσος Διαμαντόπουλος.
  • Στο «Cafe Asante» σήμερα ο Χάικ Γιαζιτζιάν παρουσιάζει αρμένικα τραγούδια, ενώ αύριο οι «Romani» ταξιδεύουν με τη μουσική της Ανδαλουσίας. Παρασκευή και Σάββατο οι «Τακιγιάκτα» σε ινδιάνικα τραγούδια των Ανδεων, ενώ την Κυριακή οι «Occasional Dream» σε «έθνικ» μουσική.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ