Σάββατο 7 Ιούνη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
«ΣΙΝΕ ΝΙΚΑΙΑ»
Ξεκινούν οι προβολές

Αποψη του «Σινέ Νίκαια»
Αποψη του «Σινέ Νίκαια»
Με Φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους Δράμας στις 11, 12/6 ξεκινά τις προβολές του ο δημοτικός κινηματογράφος Νίκαιας, το «Σινέ Νίκαια», περιλαμβάνοντας και επιλεγμένες ταινίες του παγκόσμιου κινηματογράφου.

«Ο θερινός κινηματογράφος είναι τόπος συναντήσεων και όμορφο στέκι για τους φίλους της Εβδομης Τέχνης. Πάντα υπάρχει χώρος - το οφείλουμε άλλωστε - για ταινίες για τα παιδιά», τόνισε σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Νίκαιας Στέλιος Μπενετάτος και πρόσθεσε: «Εχουμε τη διάθεση να ακούσουμε τις σκέψεις και προτάσεις του κόσμου για τον κινηματογράφο και όχι μόνο, και για το καλοκαίρι και για τον ερχόμενο χειμώνα».

Ο πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Νίκαιας Σταύρος Κορομπίλης επισήμανε: «Θεωρούμε ότι μέσα από τις ταινίες του "Σινέ Νίκαια" οι δημότες της πόλης, αλλά και της ευρύτερης περιοχής παίρνουν μηνύματα "ζωής". Βιώνουν ποιοτική ψυχαγωγία, αντιστεκόμενοι στα κάθε είδους πρότυπα υποβάθμισης του πολιτισμού μας».

Το «Σινέ Νίκαια» στεγάζεται στον Πολιτιστικό Πολυχώρο «Μάνος Λοΐζος» (Θηβών 245, τηλ. 2104934390), παρέχει ελεύθερο πάρκινγκ και προσιτή τιμή εισιτηρίου. Σε λίγες μέρες θα λειτουργεί το site www.cinenikaia.gr που θα παρέχει πληροφορίες για τις ταινίες του «Σινέ Νίκαια», αλλά και για τις εκδηλώσεις που θα φιλοξενήσει ο Πολυχώρος «Μάνος Λοΐζος», το Δημοτικό Κηποθέατρο, αλλά και το Κατράκειο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ