Τρίτη 10 Ιούνη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 53
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Εντείνουν την τρομοκρατία στους μετανάστες

Ανακοίνωση της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ

Την πρόσφατη απόφαση των υπουργών Εσωτερικών και Δικαιοσύνης της Ευρωπαϊκής Ενωσης να υιοθετήσουν δρακόντεια μέτρα (φυλάκιση μέχρι και 18 μήνες στους «λαθρομετανάστες», απέλαση - απαγόρευση εισόδου στην ΕΕ για διάστημα μέχρι και 5 ετών, φυλάκιση ακόμη και παιδιών) καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ.

Το ΠΑΜΕ σημειώνει ότι η κυβέρνηση της ΝΔ, μη διαφέροντας σε τίποτα από την πολιτική του ΠΑΣΟΚ, εντείνει την τρομοκρατία, τον αυταρχισμό, τη βία απέναντι στους μετανάστες, με αποτέλεσμα να έχουμε απελάσεις ακόμη και για όσους πληρώνουν για την παραμονή τους ή να τους σαπίζουν κυριολεκτικά στο ξύλο (όπως πρόσφατα και στην Κόρινθο) τα δήθεν ανεξέλεγκτα όργανα της Δημόσιας Τάξης. Καταγγέλλει ακόμα τον ΣΥΝ με τα διάφορα δίκτυα και φόρουμ, που μιλάει δήθεν για τα δικαιώματα των μεταναστών, αλλά κρύβει την αλήθεια για την αντιμεταναστευτική πολιτική της ΕΕ.

Τέλος, καλεί τα ταξικά συνδικάτα, Ομοσπονδίες, Εργατικά Κέντρα, Ελληνες και μετανάστες εργάτες να αναπτύξουν κοινό αγώνα κατά της πολιτικής της ΕΕ και των κομμάτων που την υπηρετούν.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ