Παρασκευή 20 Ιούνη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Πολύμορφη δράση σε όλη τη χώρα

Η πορεία στα Γιάννενα
Η πορεία στα Γιάννενα
Στη Λάρισα, η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στην κεντρική πλατεία της πόλης, όπου μίλησε ο Τ. Τσιόγκας, στέλεχος του ΠΑΜΕ και πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Λάρισας. Μετά τη συγκέντρωση, στην οποία αισθητή ήταν η παρουσία των νέων που κρατούσαν πικέτες με συνθήματα και σημαίες του ΠΑΜΕ, ακολούθησε πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης. Συγκεντρώσεις έγιναν ακόμα σε Βόλο, Τρίκαλα και Καρδίτσα.

Στα Γιάννενα, με συνθήματα καταδίκης της αντιλαϊκής πολιτικής των κομμάτων του ευρωμονοδρόμου και των συμβιβασμένων πλειοψηφιών σε ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, οι διαδηλωτές πραγματοποίησαν πορεία από το δημαρχείο στους κεντρικούς δρόμους της πόλης. Αντίστοιχες δυναμικές συγκεντρώσεις πραγματοποιήθηκαν και στις υπόλοιπες πόλεις της Ηπείρου και της Αιτωλοακαρνανίας, καθώς και σε Λευκάδα και Κέρκυρα.

Συγκεντρώσεις, μαχητικές πορείες και πικετοφορίες έγιναν στην Πελοπόννησο, τη Στερεά και την Εύβοια, την Κρήτη, καθώς και σε Αλεξανδρούπολη, Κομοτηνή, Ξάνθη, Δράμα, Καβάλα, Κοζάνη, Πτολεμαΐδα, Φλώρινα, Γρεβενά, Νάουσα, Κατερίνη, Γιαννιτσά, Εδεσσα και Κιλκίς. Εξόρμηση πραγματοποιήθηκε στη Βέροια και σε όλους τους δήμους της Αττικής. Στην πλατεία Σαπφούς έγινε η συγκέντρωση των ταξικών δυνάμεων του ΠΑΜΕ στη Μυτιλήνη, όπου νεολαίοι, εργαζόμενοι και συνταξιούχοι μαζεύτηκαν μετά το κάλεσμα της τοπικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ. Ακολούθησε πορεία μέσα από την αγορά μοιράζοντας υλικό με το πλαίσιο του ΠΑΜΕ.


Από τη χτεσινή συγκέντρωση στη Μυτιλήνη
Από τη χτεσινή συγκέντρωση στη Μυτιλήνη

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ