Σάββατο 28 Ιούνη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΝΕΟΛΑΙΑ
Ταξιδεύει σε όλη τη χώρα

Με ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις και πληθώρα θεμάτων που αγγίζουν κάθε πλευρά της ζωής των εργαζομένων και της νεολαίας, που τιμούν την 90χρονη Ιστορία του ΚΚΕ και τα 40 χρόνια της ΚΝΕ, οι δραστηριότητες του Φεστιβάλ ΚΚΕ - ΚΝΕ ταξιδεύουν σε όλη τη χώρα. Τις επόμενες μέρες εκδηλώσεις πραγματοποιούνται:

Σήμερα Σάββατο

Στου Ζωγράφου, στο Πάρκο Γουδή (τέρμα Γεωργίου Παπανδρέου), διήμερο εκδηλώσεων. Σήμερα Σάββατο, στις 8 μ.μ. εκδήλωση - συζήτηση με θέμα «Η αναγκαιότητα και επικαιρότητα του Σοσιαλισμού» με ομιλητή τον Νίκο Παπακωνσταντίνου. Στο χώρο θα πραγματοποιηθούν συναυλίες.

Στο πευκοδάσος Μελισσίων (Λ. Δημοκρατίας) εκδήλωση με θέμα «90 χρόνια ΚΚΕ - αγωνιστική στάση ζωής», με ομιλήτρια την Β. Δάγκα, μέλος του Γραφείου Αθήνας της ΚΝΕ.

Στο άλσος Ν. Σμύρνης, στις 8 μ.μ., εκδήλωση με βιντεοπροβολές, παρουσίαση του «Κομμουνιστικού Μανιφέστου» και θεατρική παράσταση «Το μυστήριο Μπουφ» από τη θεατρική ομάδα της ΚΝΕ.

Στο Πόρτο Ράφτη (παραλία Αγ. Σπυρίδωνα), εκδήλωση με θέμα «Αλληλεγγύη στη σοσιαλιστική Κούβα».

Στην υπόλοιπη Ελλάδα

-- Ολοκληρώνεται σήμερα το 3o Μαθητικό Φεστιβάλ στα Γιάννενα στην πλατεία Μαβίλη. Διοργανώνεται εκδήλωση αφιερωμένη στα «40 χρόνια της ΚΝΕ» και περιλαμβάνει μουσική από μαθητικό συγκρότημα, βιβλιοπαρουσίαση του βιβλίου «Ματωμένα Χώματα», βίντεο για τα 40 χρόνια δράσης και λειτουργίας της ΚΝΕ και μουσική από τους «I SCREAM COCK TALES JEAN & JAMESON».

-- Στην Καρδίτσα, στο Παυσίλυπο, μαθητικό φεστιβάλ με θέμα «Στα Βαλκάνια μυρίζει μπαρούτι, οι μαθητές στον αγώνα με το ΚΚΕ». Θα γίνει προβολή βίντεο της ΚΝΕ για τα ηλεκτρονικά παιχνίδια, ενώ θα λειτουργεί και έκθεση φωτογραφίας για τον ιμπεριαλισμό και τα διήμερα της ΚΝΕ. Θα μιλήσει ο Θ. Αναπλιώτης, μέλος του Γραφείου του ΣΠ Θεσσαλίας της ΚΝΕ.


-- Στη Χαλκίδα, με σύνθημα «Αθλητισμός για όλο το λαό», στις 11 π.μ., διοργανώνεται μαθητικό τουρνουά ποδοσφαίρου στο δημοτικό γήπεδο στο Ντερνέκι.

-- Στην πλατεία Καρδαμύλης στις 8 μ.μ. εκδήλωση αφιερωμένη στον Νίκο Μπελογιάννη. Θα μιλήσει ο Γιάννης Γιάνναρος, μέλος της ΝΕ Μεσσηνίας του ΚΚΕ και θα προβληθεί η ταινία «Ο άνθρωπος με το γαρίφαλο».

-- Στη Ζάκυνθο, εκδήλωση στο θεατράκι με θέμα «Ναρκωτικά - πρόταση και στάση ζωής και αγώνα» και ομιλητή τον Σπ. Μαρίνη, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.

-- Στον Πύργο, εκδήλωση με το ίδιο θέμα και ομιλητές τον Γ. Σιδέρη, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ και τον Κ. Αλεξίου, στέλεχος της ΝΕ Ηλείας του ΚΚΕ. Θα προβληθεί DVD και θα γίνει συναυλία.

-- Στην Κοζάνη, στις 7 το απόγευμα, στην κεντρική πλατεία της πόλης, το 3ο Μαθητικό Φεστιβάλ με θέμα «Παλεύουμε για μία κοινωνία, ελεύθερη από ναρκωτικά και όχι με ναρκωτικά».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ