Παρασκευή 11 Ιούλη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΝΕΟΛΑΙΑ
Ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις σ' όλη τη χώρα

Αφιερωμένες στα 90 χρόνια δράσης του ΚΚΕ και στα 40 χρόνια της ΚΝΕ, οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ συνεχίζονται και απλώνονται σε γειτονιές της Αθήνας και σε όλη τη χώρα. Συγκεκριμένα:

Σήμερα Παρασκευή
  • Η Οργάνωση Βάσης Ασκούμενων και Νέων Δικηγόρων Αθήνας της ΚΝΕ διοργανώνει προφεστιβαλική εκδήλωση - συζήτηση με θέμα: «Επανάσταση και Δίκαιο: Το ελληνικό παράδειγμα, Δημοκρατικός Στρατός Ελλάδας 1946 - 1949», στις 7 μ.μ., στο Επιμορφωτικό Κέντρο της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ «Χαρίλαος Φλωράκης» (Οδός Χαρίλαου Φλωράκη 6 - πρώην Πυθίας - Χαλάνδρι). Θα μιλήσει ο Δημήτρης Καλτσώνης, λέκτορας Θεωρίας, Κράτους και Δικαίου στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.
  • Στο Ιλιον, στο πάρκο «Αντώνης Τρίτσης», στις 8 μ.μ., με θέμα «Σταθερά και ανυπότακτα ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά». Θα μιλήσει ο Βασίλης Βούλγαρης, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.
  • Στην Πάτρα, προφεστιβαλική εκδήλωση για τους νέους εργαζόμενους, στις 8 μ.μ., στον Εσπερο (αίθριο πλ. Γεωργίου). Θα μιλήσει ο Θανάσης Γκόγκος, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ. Θα ακολουθήσει μουσικό αφιέρωμα στον Βασίλη Τσιτσάνη, θεατρικό έργο και προβολή DVD.
  • Στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης, στην πλατεία Ελευθερίας, στις 8 μ.μ., με θέμα «Βγαίνουμε στην κόντρα, με ισχυρή ΚΝΕ, παλεύουμε για λαϊκό μαζικό αθλητισμό». Θα μιλήσει ο Βασίλης Τομπουλίδης, μέλος του Γραφείου Πόλης Θεσσαλονίκης της ΚΝΕ.
Αύριο Σάββατο
  • Στην Καλλιθέα, στην πλατεία Δαβάκη, στις 8 μ.μ., με θέμα «90 χρόνια στην πρώτη γραμμή των εργατικών αγώνων».
  • Στην παραλία της Λάρυμνας, στις 8.30 μ.μ., εκδήλωση με θέμα: «ΛΑΡΚΟ 1977 - ΛΑΡΚΟ 2008. Αγώνων συνέχεια». Το πρόγραμμα περιλαμβάνει: Αφήγηση του χρονικού της απεργίας του 1977 μέσα από δημοσιεύματα της εποχής. Αφιέρωμα στο πολιτικό εργατικό τραγούδι. Ομιλία από τον Χρήστο Οικονόμου, μέλος της ΝΕ Φθιώτιδας του ΚΚΕ και πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων στη Λάρκο την περίοδο της απεργίας.
Την Κυριακή 13 Ιούλη
  • Στο Χαλάνδρι, εκδήλωση στο δημοτικό πάρκινγκ στις 8 μ.μ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ