Τρίτη 22 Ιούλη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ «COSMOTE»
Στην πεπατημένη της ΓΣΕΕ

Μια ακόμα σύμβαση διετούς διάρκειας (2008 - 2009), ευθυγραμμισμένη με την κατάπτυστη Εθνική Γενική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας που υπέγραψε η πλειοψηφία της ΓΣΕΕ με το ΣΕΒ, έκλεισε ο Σύλλογος Εργαζομένων στην «Κοσμοτέ», η πλειοψηφία του οποίου πρόσκειται στην ΠΑΣΚΕ.

Παράλληλα, χτες η διοίκηση του ΟΤΕ προσήλθε στη διαπραγματευτική συνάντηση με την ΟΜΕ - ΟΤΕ, για την υπογραφή ΣΣΕ, «οχυρωμένη» πίσω από τη σύμβαση της ντροπής της πλειοψηφίας της ΓΣΕΕ. Η διοίκηση του ΟΤΕ επιμένει στη διετή σύμβαση, απορρίπτει μια σειρά από θεσμικά αιτήματα, ενώ για πρώτη φορά επιχειρεί σύνδεση των όποιων αυξήσεων στους μισθούς με την επίτευξη των οικονομικών στόχων του Οργανισμού. Σήμερα έχει προγραμματιστεί νέα συνάντηση.

Η «ΕΣΚ - ΟΤΕ» έχει καταγγείλει ως απαράδεκτη και παρελκυστική την πρόταση της διοίκησης, η οποία είναι μακριά από τις πραγματικές ανάγκες των εργαζομένων, αλλά και από το υποβαθμισμένο διεκδικητικό πλαίσιο που προβάλλει η ΟΜΕ - ΟΤΕ. Ο εκπρόσωπος της «ΕΣΚ - ΟΤΕ» Νίκος Σιτζάνης, αφού δήλωσε την πλήρη διαφωνία του, αποχώρησε από τη διαπραγμάτευση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ