Σάββατο 2 Αυγούστου 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Ο «Ρ» ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΔΟΥΛΙΑΣ
ΑΤΙΤΛΟ

«BELLISSIMO»: Παράσταση διαμαρτυρίας για τις εργασιακές συνθήκες που κυριαρχούν στους τόπους δουλειάς και στις 24 του Ιούνη κόστισαν τη ζωή σ' έναν 19χρονο διανομέα που δούλευε στην πιτσαρία «BELLISSIMO» έκαναν χτες στο υπουργείο Απασχόλησης το ΠΑΜΕ, το Σωματείο Εργαζομένων Επισιτισμού - Τουρισμού και άλλα συνδικάτα της Αθήνας. Αν και η ηγεσία του υπουργείου δήλωσε «απούσα», κάτω από την πίεση των ταξικών δυνάμεων ορίστηκε συνάντηση την επόμενη Τρίτη, στις 4 μ.μ.

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Την ανάγκη να δυναμώσει ο ταξικά προσανατολισμένος αγώνας των εργαζομένων του κλάδου επιβεβαίωσε και η χτεσινή εξόρμηση που έκανε έξω από την «Hellas Finance» - στο Ηράκλειο - το Σωματείο Εργαζομένων Χρηματοπιστωτικών και Συναφών Επιχειρήσεων Νομού Αττικής, μετά την αποφασιστική παρέμβαση της περασμένης Τετάρτης ενάντια στα εργοδοτικά σχέδια για 50 απολύσεις.

ΣΧΟΛΙΚΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ: Απλήρωτοι εδώ και 8 μήνες, και χωρίς να έχουν λάβει τα έξοδα κίνησης, είναι οι 12 σχολικοί φύλακες του Δήμου Γρεβενών, σύμφωνα με καταγγελία του Συλλόγου Εργαζομένων.

ΑΛΜΥΡΟΣ: Την αυθαίρετη απόλυση του Δημήτρη Τσέλιου, που δούλευε στα σούπερ μάρκετ «Αρβανιτίδη», καταγγέλλει η Γραμματεία Αλμυρού του ΠΑΜΕ, καλώντας τους εργαζόμενους της περιοχής να συμπαρασταθούν στον εμποροϋπάλληλο και να παλέψουν για την άμεση επαναπρόσληψή του.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ