Τετάρτη 3 Νοέμβρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΟΡΑΤΣ
Επικίνδυνες αποστολές

Εκτος έδρας αγωνίζονται δυο ελληνικές ομάδες σήμερα για το Κύπελλο Κόρατς, αφού το Περιστέρι κοντράρεται στη Γερμανία με αντίπαλο την Τριέρ, ενώ το Μαρούσι ταξιδεύει στην Κροατία για να αντιμετωπίσει την ΚΚ Ζάγκρεμπ.

Με τον Αλφόνσο Φορντ να είναι τραυματίας, το Περιστέρι θα προσπαθήσει να φύγει νικητής από τη Γερμανία. Η νίκη επί της Νήαρ Ηστ στην 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος, καθώς και η πολύ καλή απόδοση, επέφεραν την ηρεμία που χρειαζόταν η ομάδα.. Ο Αμερικανός Αλφόνσο Φορντ βέβαια ήταν αυτός που πλήρωσε το τίμημα, αφού υπέστη κάκωση περιοστέου και απείχε από την προπόνηση της Δευτέρας. Οπως τόνισε ο προπονητής της ομάδας, Αργύρης Πεδουλάκης, η πρόκριση περνάει από τη Γερμανία, αφού μόνο με νίκη θα διατηρήσει ακέραιες τις ελπίδες του για την πρώτη θέση. Αντίθετα ένα νέο στραβοπάτημα μετά την ήττα από τη ΡΤΤ Ανκαρας την πρώτη αγωνιστική ενδέχεται να του στερήσει ακόμα και την πρόκριση. «Πρέπει να είμαστε σοβαροί και να μην ξεγελαστούμε από την άσχημη εικόνα που έδειξαν οι Γερμανοί στα τελευταία παιχνίδια» επισήμανε ο Ελληνας τεχνικός.

Χωρίς προβλήματα τραυματισμών το Μαρούσι αγωνίζεται στο Ζαγκρεμπ κόντρα στην τοπική ΚΚ με στόχο τη νίκη, που θα το διατηρήσει στην κορυφή της βαθμολογίας του ομίλου. Η ήττα από τον Παναθηναϊκό και πολύ περισσότερο η κακή εμφάνιση έχει ξεχαστεί, αφού δεν υπάρχει καιρός για... δάκρυα. Ο προπονητής της ομάδας Βαγγέλης Αλεξανδρής έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, καθώς και τους Κόρφα, Αμάγια Τέρνερ που είναι απόλυτα έτοιμοι. «Αυτό που έχει τώρα σημασία είναι να κοιτάξουμε μπροστά και να κερδίσουμε στο Ζάγκρεμπ», δήλωσε ο Ελληνας τεχνικός.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ