Σάββατο 30 Αυγούστου 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
Επιλογές
Μουσικές βραδιές

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας

Motion Team

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας
Δυναμικές ροκιές, «Σκληρή Μουσική», ηλεκτρικές ροκ μελωδίες, μπαλάντες, ιταλικές διασκευές, συνεργασίες με στίχους τρυφερούς και ήχους γνώριμους, που άντεξαν στο «Ημίφως» και στο χρόνο, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας θα ρίξει «Κόκκινο στη Νύχτα», τη Δευτέρα, στο Αττικό Αλσος. Θα χρωματίσει μοναδικά με το ιδιαίτερο ερμηνευτικό του ύφος και το αυθόρμητο παίξιμο, τραγούδια που τον καταξίωσαν ως σημαντικότατο τραγουδοποιό. «Τόσα χρόνια, μια ανάσα», από τα πρώτα κιθαρίσματα σφραγισμένα στις καρδιές μας «Σε στιλ να μην ξεχνιόμαστε», αλλά και στο πρώτο Best of cd του Μαχαιρίτσα, τη διπλή συλλογή από τη σόλο δισκογραφία του θα πλημμυρίσουν το Αττικό Αλσος: «Ετσι κι Αλλιώς», «Σκόνη», «Φλασάκι», «Διδυμότειχο μπλουζ», «Να δεις τι σου 'χω για μετά»... Σε ατμοσφαιρικό 20χρονο flash back, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας ανακεφαλαιώνει δύο δεκαετίες μουσικής.

  • Η Σαβίνα Γιαννάτου και o Κώστας Γρηγορέας παρουσιάζουν ένα ξεχωριστό, ατμοσφαιρικό ρεσιτάλ για κιθάρα και φωνή με τίτλο «Μια ιστορία με τραγούδια», σήμερα, στον Πολυχώρο Τέχνης «Ζείδωρος» στο Καψάλι Κυθήρων, στο πλαίσιο του 1ου Φεστιβάλ Μεσογειακής Μουσικής και Θεάτρου. Ωρα έναρξης: 22:30. Τιμή εισόδου: 20 ευρώ. Πρόκειται για τη μουσική αφήγηση μιας τρυφερής, ανθρώπινης ιστορίας, μέσα από τραγούδια και μουσικές που έχουν επιλεγεί με ειδικό τρόπο ώστε να εξυπηρετούν τις ανάγκες της πλοκής. Τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκι και της Λένας Πλάτωνος συνδυάζονται με τραγούδια του Leonard Cohen, της Jonny Mitchell, της Joan Baez και άλλων σπουδαίων δημιουργών, καθώς και με τραγούδια από όλο τον κόσμο, σύγχρονα και παλαιότερα, δημιουργώντας ένα μαγευτικό μουσικό ταξίδι σε διαφορετικές χώρες και εποχές.
  • Συναυλία «Οναρ» - «Υπόγεια Ρεύματα», τη Δευτέρα, στον Καρέα, στην πλατεία Δημ. Νικολαΐδη (Θυμάτων Πολέμου και Β. Αντωνιάδη), στο πλαίσιο των εκδηλώσεων στις Γειτονιές του Δήμου Βύρωνα.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ