Πέμπτη 4 Σεπτέμβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΥΛΗΣ
Απαιτείται αγώνας για την Ειδική Αγωγή

«Πρέπει να σηκωθεί ένας ολόκληρος αγώνας και από τους γονείς και από τους εκπαιδευτικούς και από όλους τους εμπλεκόμενους στο χώρο της Εκπαίδευσης και ιδιαίτερα της Ειδικής Αγωγής, για την ανατροπή αυτής της κατάστασης». Αυτά σημείωσε ανάμεσα σε άλλα ο βουλευτής του ΚΚΕ και Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ Γ. Πρωτούλης, κατά τη χτεσινή συνάντησή του με τους εκπαιδευτικούς του 1ου Ειδικού Σχολείου Περιστερίου.

Ο βουλευτής του ΚΚΕ ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε στην ανάγκη αλλαγής των συσχετισμών, καταγγέλλοντας τη λογική των κομμάτων ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΝ, «που θεωρούν ότι μπορεί να συνυπάρχει στον τομέα της Ειδικής Αγωγής, ο δημόσιος και ο ιδιωτικός τομέας. Δηλαδή, οι ιδιώτες να μπαίνουν σε έναν τέτοιο χώρο και να κάνουν μπίζνες, με τον πόνο και τον καημό του κοσμάκη που έχει παιδιά με αναπηρίες», όπως είπε χαρακτηριστικά.

  • Στο μεταξύ χτες σε κινητοποίηση έξω από τη Βουλή προχώρησε το ειδικό εκπαιδευτικό προσωπικό Ειδικής Αγωγής, απαιτώντας να μην περάσει η απαράδεκτη ρύθμιση του νομοσχεδίου, με την οποία περικόπτεται από αυτούς το επίδομα Ειδικής Αγωγής.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ