Σάββατο 6 Σεπτέμβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Επιτροπή Πρωτοβουλίας ενάντια στον «Καποδίστρια 2»

Επιτροπή Πρωτοβουλίας για το συντονισμό των ενεργειών, σε πανθεσσαλικό επίπεδο, ενάντια στη νέα διοικητική μεταρρύθμιση, («Καποδίστριας 2»), συγκροτήθηκε στη Θεσσαλία. Η Επιτροπή Πρωτοβουλίας στην οποία μετέχουν ο Χρ. Κιτσίδης, δήμαρχος Τυρνάβου, ο Μπάμπης Μπακούλας, νομαρχιακός σύμβουλος Λάρισας, ο Χρήστος Τέγος, δημοτικός σύμβουλος Καρδίτσας, πρώην δήμαρχος, ο Αποστόλης Νάνος, νομαρχιακός σύμβουλος Μαγνησίας και ο Γιώργος Καΐκης, σύμβουλος του Δήμου Τρικκαίων, οργανώνει σύσκεψη όπου θα γίνει συζήτηση και θα ληφθούν αποφάσεις για το συντονισμό του αγώνα.

Στην πρόσκληση της Επιτροπής Πρωτοβουλίας για Πανθεσσαλικό Συντονισμό του Αγώνα ενάντια στη Διοικητική Μεταρρύθμιση, («Καποδίστριας 2»), αναφέρεται:

Η νέα διοικητική μεταρρύθμιση της χώρας με τη μείωση του αριθμού Περιφερειών - Νομών - Δήμων, που σχεδιάζουν, στόχο έχει:

-- Τη διευκόλυνση των μεγάλων μονοπωλιακών ομίλων να αναλάβουν την κατασκευή και την εκμετάλλευση έργων υποδομής, να πάρουν στα χέρια τους τομείς κοινωνικών υπηρεσιών, να ανοίξουν νέους δρόμους στην εκμετάλλευση των πλουτοπαραγωγικών πηγών της χώρας μας.

-- Την αποτελεσματικότερη εφαρμογή της αντιλαϊκής πολιτικής που οι εργαζόμενοι ζουν καθημερινά.

-- Την εφαρμογή της φορολογικής εξουσίας από τους νέους ΟΤΑ, με νέα πρόσθετα βάρη στη λαϊκή οικογένεια.

-- Την επιτάχυνση των αλλαγών στις εργασιακές σχέσεις, στην κοινωνική ασφάλιση, στις ιδιωτικοποιήσεις.

ΚΑΛΟΥΜΕ

Δημάρχους, Νομαρχιακούς και Δημοτικούς Συμβούλους, Δημοτικές και Νομαρχιακές Κινήσεις, εκπροσώπους εργαζομένων στους ΟΤΑ, από όλη τη Θεσσαλία, να πάρουν μέρος στη σύσκεψη που οργανώνουμε, τη Δευτέρα 9 Σεπτέμβρη 2008, στις 7 μμ, στο ξενοδοχείο «ΜΕΤΡΟΠΟΛ», στη Λάρισα, για να συζητήσουμε και να πάρουμε αποφάσεις για τον Συντονισμό του Αγώνα ενάντια στη Διοικητική Μεταρρύθμιση («Καποδίστριας 2»).

Να πούμε ένα μεγάλο ΟΧΙ στα σχέδιά τους, στις αντιδραστικές μεταρρυθμίσεις, στην αντιλαϊκή πολιτική.

Να αγωνιστούμε για μια Αυτοδιοίκηση δίπλα στο λαό και τα προβλήματά του, για μια διαφορετική πορεία του τόπου μας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ