Κυριακή 5 Οχτώβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΣΚΑΚΙ
Νέα και Εκδηλώσεις

* Αλλη μια ομάδα από την Αττική θα αγωνιστεί από τη νέα αγωνιστική περίοδο στην Α' Εθνική κατηγορία. Ο Σκακιστικός Ομιλος Αιγάλεω νίκησε στον αγώνα μπαράζ τον Πανιώνιο ΓΣ με 6,5-5,5 εξασφαλίζοντας την άνοδό του στη μεγάλη κατηγορία μαζί με το Φυσιολάτρη Νίκαιας και τον Ζήνων Γλυφάδας. Στη Γ' Εθνική Κατηγορία πρωταθλήτρια Αττικής αναδείχτηκε η ΑΕΚ νικώντας το ΣΜΑΟ Καισαριανής 6,5-5,5.

* Συνεχίζονται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη τα Ανοιχτά Τουρνουά. Στη συμπρωτεύουσα η Ενωση Σκακιστών Θεσ/κης και η αντίστοιχη της Καλαμαριάς, κάθε Κυριακή και Τετάρτη - Β. Σοφίας 26 και Καραϊσκάκη 1 - διεξάγουν το καθημερινό τουρνουά στη μνήμη του Ο.Μ. Γ. Ιωακειμίδη.

Στην Καλλιθέα - Λυκούργου 50, τηλ. 9592.163 κάθε Δευτέρα και Πέμπτη - διεξάγεται επίσης Ανοιχτό Τουρνουά μέχρι 23 Οκτώβρη στη μνήμη του Μιχ. Θρασυβουλίδη.

Τέλος, από τις 4 Οκτώβρη και κάθε Τετάρτη και Σάββατο, μπορούν οι φίλοι του αθλήματος να παρακολουθήσουν σκακιστικούς αγώνες στο Ανοιχτό Τουρνουά του «Δία» Πετρούπολης στην οδό Ελ. Βενιζέλου 56. Για κάθε πληροφορία, τηλ. 5124.588 κ. Α. Παυλή.

* Αλλη μία φιλική (η 5η τα 10 τελευταία χρόνια) σκακιστική συνάντηση έγινε ανάμεσα στην Κίνα και στη Ρωσία. Μέχρι το 5ο γύρο οι Κινέζοι είχαν προηγηθεί με μικρή διαφορά (26-24) έχοντας έναν βαθμό επιπλέον στους άντρες, ενώ οι Ρωσίδες υπερτερούσαν με 13,5 β. έναντι 11,5 β. των Κινέζων γυναικών. Μέχρι τον 5ο γύρο είχαν προηγηθεί σε πόντους: Η Κινέζα Σεν Γιανγκ 4 β., ο Κινέζος Ουάνγκ Χάο 3,5 β., οι Ρωσίδες Κοσίντσεβα, Πογκόνινα, Κόρμοτουτ και οι Κινέζοι Λι Τσάο, Ουάνγκ Γιε όλοι με 3 β.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ