Κυριακή 5 Οχτώβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΛΟΙ στη σύσκεψη της Τρίτης

Στις 6 μ.μ., στο θέατρο «Ακάδημος»

Πλατιά συνδικαλιστική σύσκεψη για την οργάνωση του απεργιακού αγώνα διοργανώνει η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ την Τρίτη 7 Οκτώβρη, στις 6 μ.μ. στο θέατρο «Ακάδημος», καλώντας όλους τους συνδικαλιστές και τους αγωνιστές εργαζόμενους να συμμετέχουν μαζικά.

Την ίδια ώρα, συνεχίζονται οι παρεμβάσεις των ταξικών δυνάμεων για το ζήτημα των ΒΑΕ και της Κοινωνικής Ασφάλισης. Την ερχόμενη Τρίτη, στις 10 π.μ. οι Γραμματείες Αθήνας και Πειραιά του ΠΑΜΕ διοργανώνουν παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Απασχόλησης για την επίθεση στα ΒΑΕ. Η Γραμματεία Πειραιά προγραμματίζει ακόμα συνελεύσεις, περιοδείες και συσκέψεις σε όλους τους εργασιακούς χώρους. Σε κατάληψη από την ταξική Ομοσπονδία του Φαρμάκου παρέμεναν και τα γραφεία του ΤΕΑΥΦΕ.

Με στόχο την καλύτερη προετοιμασία των επερχόμενων κινητοποιήσεων, μια σειρά από ταξικά σωματεία προγραμματίζουν τις επόμενες μέρες Γενικές Συνελεύσεις:

  • Σήμερα Κυριακή, το Σωματείο Εργαζομένων Ιδιωτικών Κλινικών, Γηροκομείων και Διαγνωστικών Κέντρων καλεί σε γενική συνέλευση, στα γραφεία του Εργατικού Κέντρου Αθήνας (Μάρνη και Γ' Σεπτεμβρίου 48β, 2ος όροφος, στις 11 π.μ.).
  • Η Ενωση Ηλεκτροτεχνιτών νομού Αττικής, αύριο Δευτέρα, στις 5.30 μ.μ., στα γραφεία της (Γ' Σεπτεμβρίου 48β, 2ος όροφος).
  • Εκλογοαπολογιστική συνέλευση πραγματοποιεί την ερχόμενη Πέμπτη, 9 Οκτώβρη, στις 8 το βράδυ και το Σωματείο Εργαζομένων Καζίνου - Ξενοδοχείου και Τελεφερίκ Πάρνηθας.
  • Σε γενική συνέλευση καλεί τα μέλη του, την Τετάρτη, 8 Οκτώβρη, στις 6 το απόγευμα, στο Εργατικό Κέντρο Αθήνας (2ος όροφος), ο Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ανωνύμων Εταιρειών και Γραφείων.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ