Τρίτη 14 Οχτώβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ
Προσπαθεί να φιμώσει συνδικαλίστρια γιατρό

Σε απολογία καλείται η γιατρός Λίλα Παναγουλοπούλου, Επιμελήτρια γενικής ιατρικής στο Περιφερειακό ιατρείο του Κέντρου Υγείας Μοιρών, συνδικαλίστρια και μέλος της ΔΗΠΑΚ, γιατί σύμφωνα με τη διοίκηση του Βενιζέλειου Νοσοκομείου, όπου και υπάγεται, παραβίασε τον υπαλληλικό κώδικα (Ν. 3528/2007) κάνοντας δηλώσεις σε τοπική εφημερίδα για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Κέντρο Υγείας!

Η γιατρός αναφέρθηκε στο σοβαρότατο πρόβλημα στατικότητας που υπάρχει σε λιθόκτιστο τμήμα του κτιρίου μετά από αυτοψία που έγινε λίγες μέρες πριν από την Τεχνική Υπηρεσία της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ηρακλείου, σημειώνοντας ότι είναι αναγκασμένοι να στριμώχνονται για να εξυπηρετήσουν πάνω από 45.000 κατοίκους. Επίσης, έκανε αναφορά και στις μεγάλες ελλείψεις σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, με αποτέλεσμα οι γιατροί (Επιμελητές και Αγροτικοί) να εκτελούν έξι - οκτώ εφημερίες κάθε μήνα.

Ουσιαστικά, η κλήση σε απολογία αποτελεί προσπάθεια εκφοβισμού και φίμωσης κάθε φωνής που υπερασπίζεται τη δημόσια δωρεάν Υγεία, την ώρα που επιχειρείται η πλήρης απαξίωση και υποβάθμισή της με στόχο την παραπέρα εμπορευματοποίηση. Η γιατρός καλείται σε απολογία γιατί «τόλμησε» να μιλήσει για την τραγική κατάσταση που επικρατεί στο συγκεκριμένο Κέντρο Υγείας και για την οποία θα έπρεπε να απολογούνται οι θιασώτες της πολιτικής της ΕΕ, των κυβερνήσεων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ καθώς και όσων τη στηρίζουν.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ