Τρίτη 14 Οχτώβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΓΥΜΝΑΣΤΩΝ - ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ
Κατακτήσεις στην πάλη για το μεροκάματο

Τη μάχη που έδωσαν οι συνάδελφοί τους με το δικό τους σωματείο, το Σωματείο Εργαζομένων στο Δήμο Ηλιούπολης και το Συντονιστικό μαζικών φορέων της πόλης, αναγκάζοντας τη δημοτική αρχή (ΝΔ) να πάρει πίσω την απόφασή της να απολύσει τέσσερις από τους εφτά γυμναστές και τελικά να τους προσλάβει όλους, χαιρετίζει με ανακοίνωσή του το Σωματείο Γυμναστών - Προπονητών Νομού Αττικής.

Αναφερόμενο στις μάχες που δόθηκαν και σε άλλους δήμους και ανάγκασαν τις δημοτικές αρχές σε ανάλογες θετικές για τους εργαζόμενους αποφάσεις (Πετρούπολη και Κερατσίνι), το Σωματείο Γυμναστών τονίζει ότι «ο αγώνας μέσα από το σωματείο, σε ταξική κατεύθυνση, είναι μονόδρομος για τους εργαζόμενους. Για άλλη μια φορά επιβάλαμε την επαναπρόσληψη συναδέλφων, παρά το πρόσχημα της λήξης της σύμβασης. Οι διοικήσεις των τριών αυτών δήμων πρόσκεινται, αντίστοιχα, ο πρώτος σε ΣΥΡΙΖΑ - ΠΑΣΟΚ (σ.σ. Πετρούπολη) και οι 2 τελευταίοι στη ΝΔ».

Καταλήγοντας, υπογραμμίζει ότι το παράδειγμα των μαχών αυτών «μας γεμίζει δύναμη κι αποφασιστικότητα για την επόμενη μάχη, αυτή της επιτυχίας της 24ωρης Απεργίας, της 21 Οκτώβρη. Οι γυμναστές θα είμαστε πάλι εκεί, στο γνωστό ραντεβού, κάτω από τις σημαίες του ΠΑΜΕ».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ