Πέμπτη 6 Νοέμβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΠΑΙΔΕΙΑ
«Οχι στην επιχείρηση τρομοκράτησης των μαθητών»

Την επιχείρηση τρομοκράτησης των αγωνιζόμενων μαθητών, στο 2ο ΕΠΑΛ, καταγγέλλει με ανακοίνωσή του το ΝΣ Τρικάλων της ΚΝΕ, επισημαίνοντας: «ενεργοποιείται επί της ουσίας η κατάπτυστη Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, που ψηφίστηκε επί κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ, η οποία (...) αντιμετωπίζει τους μαθητές που αγωνίζονται ως εγκληματίες». Ταυτόχρονα, καταγγέλλει τον διευθυντή του ΕΠΑΛ ότι κατέδωσε και επιδίωξε τη δίωξη των μαθητών του με μήνυση που κατέθεσε.

Προσπάθειες τρομοκράτησης των μαθητών στο Γυμνάσιο Λαμψάκου από τις τοπικές αρχές και μερίδα γονιών, καταγγέλλει το ΝΣ Εύβοιας της ΚΝΕ. Οι μαθητές κινητοποιούνται με αίτημα να επισκευαστεί το κτίριο. Οπως καταγγέλλει το ΝΣ της ΚΝΕ, αφού προχώρησαν σε κατάληψη, ο δήμαρχος έταξε στους μαθητές ότι θα προχωρήσει σε επισκευές μέσα σε 15 μέρες, κάτι που δεν έγινε ποτέ, ενώ μετέπειτα «έστειλαν συνεργείο του δήμου να σπάσει την κατάληψη και να ανοίξει το σχολείο».

Τα ΝΣ της ΚΝΕ και στις δυο παραπάνω περιπτώσεις καλούν την εργατική τάξη, συνολικά τους γονείς, να σταθούν στο πλευρό των παιδιών τους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ