Τετάρτη 26 Νοέμβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΠΑΙΔΕΙΑ
Φοβούνται τη φωνή του ΚΚΕ

Οτι δε θέλουν να φτάσει στους σπουδαστές των ΙΕΚ η πολιτική πρόταση του ΚΚΕ αποδεικνύουν με τη στάση τους σχολάρχες ιδιωτικών ΙΕΚ. Το παράδειγμα έρχεται και από το ΙΕΚ «Ιπποκράτειο». Τις προηγούμενες μέρες η Οργάνωση Αθήνας της ΚΝΕ επίμονα ζητούσε άδεια για να κάνει περιοδεία προκειμένου να ενημερώσει τους σπουδαστές για τις προτάσεις του ΚΚΕ, όμως η διεύθυνση του ΙΕΚ αρνήθηκε.

Θεωρώντας αναφαίρετο το δικαίωμα του ΚΚΕ και της ΚΝΕ να συνομιλεί με τους σπουδαστές, κλιμάκιο της ΚΝΕ, με επικεφαλής τον γραμματέα του ΣΠ Αθήνας και μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ, Π. Παπαγεωργόπουλο, πήγε χτες στο συγκεκριμένο ΙΕΚ. Και παρ' όλο που τα μέλη της ΚΝΕ ξεκαθάρισαν ότι προκειμένου να μη χαθεί ώρα μαθήματος, θα μιλήσουν με τους σπουδαστές στο διάλειμμα, η Διεύθυνση κάλεσε την Αστυνομία για να ζητήσει από το κλιμάκιο της ΚΝΕ να αποχωρήσει.

Είναι πια φανερό ότι εκείνο που φοβούνται είναι οι δεσμοί του ΚΚΕ και της ΚΝΕ με τη νεολαία, οι θέσεις και οι προτάσεις του ΚΚΕ που κινούνται σε ριζοσπαστική κατεύθυνση και καλούν τους σπουδαστές να διεκδικήσουν τα συμφέροντά τους στη μόρφωση και τη δουλειά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ