Σάββατο 6 Δεκέμβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
Επιλογές
Μουσικο - χορευτικές συναντήσεις

Δόμνα Σαμίου
Δόμνα Σαμίου
Αφιερωμένη στη μνήμη της Ελένης Τσαούλη, με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από το θάνατό της, είναι η εκδήλωση που διοργανώνει ο Ομιλος Ελληνικών Λαϊκών Χορών «Ελένη Τσαούλη», αύριο (8μμ), στον Πολυχώρο Νέου Κόσμου του Δήμου Αθηναίων (Τιμοκρέοντος 6α). Τραγουδούν: Δόμνα Σαμίου, Χρόνης Αηδονίδης, Χρυσόστομος Μητροπάνος, Καίτη Κουλιά. Παίζουν οι μουσικοί: Νίκος Φιλιππίδης, Γιώργος Μαρινάκης, Νίκος Καρατάσος, Κώστας Φιλιππίδης, Ανδρέας Παππάς. Χορεύουν οι χορευτικές ομάδες του Ομίλου Ελληνικών Λαϊκών Χορών «Ελένη Τσαούλη». Θα προβληθεί μικρό ντοκιμαντέρ για την Ελένη Τσαούλη, με επιμέλεια του σκηνοθέτη Στράτου Στασινού.

  • Με την ιρανικής καταγωγής τραγουδίστρια και συνθέτρια Sussan Deyhim συνεργάζεται η Σαβίνα Γιαννάτου. Εμφανίζονται στο «Half Note» μέχρι τις 11/12. Μαζί τους οι «Primavera en Salonico».
  • Στο «Συρμό» αύριο (9.30μμ), το Χοροθέατρο από τους «Δρυός Τόποι» του ΠΟΦΠΑ παρουσιάζει το «Αν είμαι εδώ, μπορώ να είμαι εκεί;». Τη Δευτέρα, στον ίδιο χώρο πραγματοποιείται συναυλία με τους «Fare Play» και «Εκτελούνται Εργα».
  • Προσέγγιση με χιούμορ και ευαισθησία της «γενιάς των 700...», αποτελεί η μουσική παράσταση της Μαρίας Καναβάκη (τραγούδι, πιάνο, ακορντεόν, κείμενα), κάθε Δευτέρα, στο «Trova music Caf» (Αθηνάς και Βλαχάβα 9, Μοναστηράκι).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ