Τετάρτη 17 Δεκέμβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
Προετοιμάζονται για τα Τέμπη!

Το Σάββατo στις 12 το μεσημέρι η κινητοποίηση

Για την επιτυχία του παναγροτικού συλλαλητηρίου, το ερχόμενο Σάββατο, στις 12 το μεσημέρι, στα Τέμπη, προετοιμάζεται το συνεπές αγροτικό κίνημα στη Θεσσαλία, απευθύνοντας κάλεσμα μαζικής και δυναμικής συμμετοχής στους μικρομεσαίους αγρότες της περιοχής. Επίσης, καλούνται να συμμετάσχουν εργαζόμενοι, αυτοαπασχολούμενοι, επαγγελματοβιοτέχνες και έμποροι, φοιτητές και μαθητές, συνταξιούχοι, τονίζοντας την επιτακτική ανάγκη να συντονίσουν από κοινού την αγωνιστική δράση τους με τη μικρομεσαία αγροτιά.

Στη Λάρισα, μεταξύ των άλλων, αποφάσεις συμμετοχής στο συλλαλητήριο πήρε η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου - για τη μετακίνηση των εργαζομένων στα Τέμπη, δρομολογεί λεωφορεία που θα ξεκινήσουν στις 10.30 π.μ από την πλατεία Λαού - το Συντονιστικό Αγώνα Σχολείων κ.ά.

Το πανθεσσαλικό παναγροτικό συλλαλητήριο, πραγματοποιείται, στο πλαίσιο της συνέχισης και της κλιμάκωσης του αγώνα της μικρομεσαίας αγροτιάς κατά της αντιαγροτικής πολιτικής της ΕΕ και των ελληνικών κυβερνήσεων, ύστερα και από την άρνηση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης να ικανοποιήσει τα δίκαια αιτήματά της. Το συνεπές αγροτικό κίνημα στρέφεται κατά της ΚΑΠ, της ΕΕ και όσων τη στηρίζουν και την εφαρμόζουν, καθώς αυτή ευθύνεται για τα πολλά και οξυμένα προβλήματα των μικρομεσαίων αγροτών και θέτει μια σειρά άμεσων αιτημάτων, δείχνοντας ταυτόχρονα το δρόμο της προοπτικής που βρίσκεται στην ανατροπή αυτής της πολιτικής και στην εφαρμογή μιας άλλης, φιλοαγροτικής - φιλολαϊκής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ