Τετάρτη 18 Οχτώβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ
Αγώνας χωρίς... αύριο

Χωρίς αύριο... στους κόλπους του Τσάμπιονς Λιγκ, είναι σήμερα για τον Παναθηναϊκό, η αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ (21.45 ΜΕΓΚΑ). Το «τριφύλλι» στον κρισιμότερο, όπως χαρακτηρίστηκε από τους ανθρώπους της ομάδας, ευρωπαϊκό του αγώνα, υποδέχεται στο «Σπύρος Λούης» το Αμβούργο. Μια ομάδα που, όπως ανέφερε σε χτεσινή συνέντευξη Τύπου ο «πράσινος» τεχνικός Αγγελος Αναστασιάδης, «δεν έχει τίποτα να χάσει». Αντίθετα, η ομάδα της Αθήνας, έχει να χάσει πολλά αν δεν παρουσιάσει την εικόνα που όλοι προσδοκούν και πιο πολύ ο κόσμος του. Γι' αυτό το θέμα ο εκλέκτορας του «τριφυλλιού, είπε: «Στην πρώτη αναμέτρηση το Αμβούργο ήθελε τη νίκη, όμως εμείς τη θέλαμε περισσότερο προκειμένου να μείνουμε ζωντανοί. Το ματς είναι δύσκολο για μας. Πρέπει να κερδίσουμε για να έχουμε ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης». Οσον αφορά στην «ανίσχυρη» άμυνα του Αμβούργου (σ.σ. οι ίδιοι οι Γερμανοί έχουν διατυπώσει τον προβληματισμό τους για το θέμα), ο κ. Αναστασιάδης δήλωσε: «Εγώ παίρνω ως βάση τον αγώνα του Αμούργου με τη Λα Κορούνια όπου οι Γερμανοί έχασαν την τελευταία στιγμή. Σε εκείνον τον αγώνα δεν είχαν κανένα πρόβλημα στην άμυνα».

Ωστόσο, ο Αγγελος Αναστασιάδης κοινοποίησε χτες την «αναγκαστική» απόφασή του να αποκλείσει από τη σύνθεση της ομάδας τον Πάολο Σόουζα, καθώς ακόμη δεν έχει αποθεραπευτεί. Συγκεκριμένα, είπε: «Ο Σόουζα ακολουθεί το δικό του πρόγραμμα και δε βλέπω να υπολογίζω σύντομα σ' αυτόν. Αν δε συνεργαστεί 100% με τον Παναθηναϊκό, για 'μενα είναι εκτός ομάδας. Αυτό πρέπει να γίνει γιατί εδώ υπάρχει πρόγραμμα και η ομάδα πρέπει να είναι καλά». Οσον αφορά στον τραυματισμό (σ.σ. πρόβλημα στους κοιλιακούς) που παρουσιάστηκε την τελευταία στιγμή στον τερματοφύλακα Κώστα Χαλκιά, ο «πράσινος» τεχνικός ανέφερε: «Σήμερα ή αύριο (σ.σ.χτες ή σήμερα), θα φανεί αν είναι σε θέση να παίξει ο Χαλκιάς. Πρόβλημα τραυματισμού "κουβαλάει" από την Εθνική ο Καραγκούνης, το οποίο πιστεύω ότι θα ξεπεράσει. Οσο για τον Βαζέχα, θέλω να πω ότι είναι έτοιμος, όμως του λείπουν παιγνίδια και δεν έχω αποφασίσει ακόμη αν θα παίξει».

Με δύο σημαντικές πάντως απουσίες θα παρουσιαστεί σήμερα το Αμβούργο, καθώς μετά τον Ιρανό Μεχντί Μαχνταβίκια, από τους Γερμανούς θα λείψει και η αρωγή του τραυματία Αργεντίνου Ροντόλφο Εστεμπάν Καρντόζο.


Μυρτώ ΒΩΣΣΟΥ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Στα... χαρακώματα Αναστασιάδης - Σόουζα (2001-02-16 00:00:00.0)
«Αγκάθι» ο Σόουζα (2000-12-29 00:00:00.0)
Μονόδρομος η νίκη (2000-09-26 00:00:00.0)
Με προβλήματα στο Τορίνο (2000-09-19 00:00:00.0)
«Στο χέρι μας η πρόκριση» (2000-08-23 00:00:00.0)
Το «δέσιμο» στο Ζάγκρεμπ (2000-07-18 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ