Σάββατο 24 Γενάρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΠΝΟΗ μέσα στο σχολείο του, άφησε, χτες, ένας 17χρονος μαθητής στο 5ο Λύκειο Καρδίτσας, ο οποίος πέθανε κατά τη διάρκεια του διαλείμματος, μετά την 1η ώρα διδασκαλίας. Ο θάνατός του οφείλεται, πιθανότατα, σε ανακοπή καρδιάς, ενώ φέρνει για μια ακόμα φορά στο προσκήνιο το μεγάλο πρόβλημα της έλλειψης σχολικών γιατρών.

ΔΙΑΚΟΠΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ: Κλειστή θα παραμείνει από σήμερα τα μεσάνυχτα έως και τις 5 τα ξημερώματα η Αττική Οδός στο ρεύμα από αεροδρόμιο ως Ελευσίνα, λόγω έργων. Τα οχήματα που θα κινηθούν στην Αττική Οδό με κατεύθυνση προς Ελευσίνα, τις ώρες αυτές θα εξέρχονται υποχρεωτικά στην έξοδο Νο8 (έξοδος Μεταμόρφωσης).

ΗΣΑΠ: Εκτός λειτουργίας θα παραμείνει και αυτό το Σαββατοκύριακο το τμήμα του «ηλεκτρικού σιδηροδρόμου» από τον Ταύρο ως την Ομόνοια, λόγω των συνεχιζόμενων έργων για την ανακαίνιση του δικτύου. Οι επιβάτες, εφόσον το επιθυμούν, θα μπορούν με το ίδιο εισιτήριο να μετακινούνται στο συγκεκριμένο τμήμα με λεωφορεία της ΕΘΕΛ, τα οποία θα κάνουν στάσεις σε όλους τους ενδιάμεσους σταθμούς.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ