Σάββατο 24 Γενάρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Ο «Ρ» ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΔΟΥΛΙΑΣ

ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΟΙ: «Μπλόκο» στο σούπερ μάρκετ «Εξτρα» στο Γαλάτσι έστησαν χτες το απόγευμα, για πάνω από δύο ώρες, εργαζόμενοι και συνδικαλιστές με απόφαση του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας, απαιτώντας την ανάκληση της τρομοκρατικής απόλυσης της εργαζόμενης Μαρίας Καραπάνου. Σημειώνεται ότι η Μαρία Καραπάνου απολύθηκε μετά από 12 χρόνια δουλειάς, εξαιτίας, όπως καταγγέλλει ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας, της συνδικαλιστικής της δράσης.

ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ: Τη Δευτέρα, 26 Γενάρη, πραγματοποιείται η εκδήλωση που διοργανώνουν τα Σωματεία των Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Καθαριστών - Καθαριστριών Αθήνας, για τα προβλήματα στο χώρο της καθαριότητας. Η εκδήλωση έχει προγραμματιστεί για τις 6 το απόγευμα, στο Εργατικό Κέντρο Αθήνας.

ΦΑΡΜΑΚΟ: Η διοίκηση της Ομοσπονδίας Εργαζομένων Φαρμακευτικών και Συναφών Επαγγελμάτων Ελλάδας καλεί όλα τα μέλη των ΔΣ των σωματείων και εργαζόμενους σε σύσκεψη, τη Δευτέρα 26 Γενάρη, στις 5 μ.μ. στα γραφεία της Ομοσπονδίας (Χαλκοκονδύλη 56, 1ος όροφος), με θέματα το πρόγραμμα δράσης και την καταγγελία της Σύμβασης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ