Κυριακή 1 Φλεβάρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Προσφέρουν στο ΚΚΕ

-- Στη μνήμη του ΚΩΣΤΑ ΓΡΑΨΑ, από την Εξάνθεια Λευκάδας, και για την κατασκευή του κτιρίου για τη στέγαση του Αρχείου του ΚΚΕ, η οικογένειά του προσφέρει, μέσω ΚΟ Αγίου Νικολάου Αχαρνών του ΚΚΕ, το ποσό των 5.000 ευρώ.

-- Ο σ. Καϊρέτης Νίκος προσφέρει 1.000 ευρώ στη ΝΕ Καβάλας του ΚΚΕ, για την κατασκευή του κτιρίου που θα στεγάσει το αρχείο του Κόμματος.

-- Ο Γιώργος Γκεσούλης στη μνήμη των γονιών του ΧΡΗΣΤΟΥ και ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ ΓΚΕΣΟΥΛΗ προσφέρει 1.000 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟ Μονάχου, ως πρώτη δόση, για τη στέγαση των αρχείων του Κόμματος.

-- Η Καίτη Μπλίκα, για το 18ο Συνέδριο του ΚΚΕ και για το ιστορικό Αρχείο του Κόμματος, προσφέρει 500 ευρώ στο ΚΚΕ.

-- Αγωνιστές - απόγονοι και φίλοι της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ από το Παράρτημα του Πειραιά ΠΕΑΕΑ και ΔΣΕ, προσφέρουν 500 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω Αχτίδας Α' Πειραιά.

-- Ο Σύλλογος Πολιτικών Προσφύγων Νάουσας, μέσω ΚΟ Νάουσας του ΚΚΕ, προσφέρει για το Αρχείο του Κόμματος 600 ευρώ.

-- Στη μνήμη των 200 συντρόφων και συγκρατουμένων μου στο στρατόπεδο του Χαϊδαρίου που την 1η Μάη 1944 εκτέλεσαν οι Γερμανοί κατακτητές στην Καισαριανή, τους ήρωες που οι προδοτικές κυβερνήσεις της κατοχής παρέδωσαν στους Γερμανούς, όπως και εμάς τους πολεμιστές της Αλβανίας (ανάπηρους και τραυματίες) παρέδωσαν επίσης στο Χαϊδάρι για εκτέλεση και γλιτώσαμε όταν ο Κόκκινος Στρατός απελευθέρωσε τη Βουλγαρία και οι Γερμανοί εγκατέλειψαν την Αθήνα, προσφέρω για το 18ο Συνέδριο του ΚΚΕ και το Αρχείο του Κόμματος 500 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Μπραχαμίου

Μανώλης Χνάρης


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ