Τετάρτη 4 Φλεβάρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΠΑΙΔΕΙΑ
Η ΚΝΕ στο «Συρμό»

Πρόγραμμα αφιερωμένο στο λαό της Παλαιστίνης και το αντιπολεμικό - αντιιμπεριαλιστικό κίνημα

Νέος μήνας - νέο πρόγραμμα πολύμορφων εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων της ΚΝΕ στο «Συρμό».

Αυτόν το μήνα, το πρόγραμμα έχει ως κεντρική ιδέα την αλληλεγγύη στον αγώνα του λαού της Παλαιστίνης και, γενικότερα, το αντιπολεμικό και αντιιμπεριαλιστικό κίνημα. Το θέμα αυτό διαχέεται σε όλη τη διάρκεια του μήνα και σε πλήθος δραστηριοτήτων: Κινηματογραφικές ταινίες για την Παλαιστίνη, το Λίβανο, καθώς και τον πόλεμο στο Ιράκ. Εκδήλωση την Κυριακή 8 Φλεβάρη με τίτλο «Μικρός λαός και πολεμά». Παράσταση χορού από την Ομάδα Χορού της ΚΝΕ, με τίτλο «Το ξένο σώμα», την Κυριακή 22 Φλεβάρη, με αφορμή τα 60 χρόνια του ΝΑΤΟ.

Ακόμα, καθώς η φετινή χρονιά είναι «Ετος Γιάννη Ρίτσου», το πρόγραμμα της ΚΝΕ στο «Συρμό» κάθε μήνα θα περιλαμβάνει κάποια εκδήλωση αφιερωμένη στον ποιητή της Ρωμιοσύνης. Αυτόν το μήνα, προγραμματίζεται εκδήλωση - αφιέρωμα στον Γ. Ρίτσο, τη Δευτέρα 16 Φλεβάρη.

Επιπλέον, ο «Συρμός» θα φιλοξενήσει συναυλίες από πλήθος μαθητικών συγκροτημάτων, ενώ δε θα λείψουν τα γλέντια των Οργανώσεων της ΚΝΕ και το γλέντι της Τσικνοπέμπτης. Τις επόμενες μέρες προγραμματίζεται:

Αύριο Πέμπτη, 9.30 μ.μ., προβολή ταινίας «Το σιδερένιο τείχος». Παρασκευή 6 Φλεβάρη, 10.30 μ.μ., γλέντι της Οργάνωσης ΤΕΙ. Σάββατο 7 Φλεβάρη, 10.30 μ.μ., γλέντι με τους «Απροβάριστους» για τους φαντάρους. Κυριακή 8 Φλεβάρη, 9 μ.μ., εκδήλωση για την Παλαιστίνη με τίτλο «Μικρός λαός και πολεμά». Δευτέρα 9 Φλεβάρη, 9.30 μ.μ., προβολή της ταινίας «Jarhead».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ