Τρίτη 17 Φλεβάρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 33
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Συναδελφική στήριξη

Την αλληλεγγύη τους στους ηθοποιούς και όλους τους εργαζόμενους στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, που απεργούν για τα δίκαια μισθολογικά και θεσμικά αιτήματά τους, εκφράζουν οι εργαζόμενοι στην Εθνική Λυρική Σκηνή και στο Εθνικό Θέατρο.

Σε χτεσινή κοινή ανακοίνωση δηλώνουν: «Συμπαραστεκόμαστε στους συναδέλφους μας στο ΚΘΒΕ που εδώ και μέρες βρίσκονται σε κινητοποιήσεις για τη σύναψη νέας Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας. Τους μεταφέρουμε μήνυμα αισιοδοξίας και τους υπενθυμίζουμε πως στην ΕΛΣ, μετά από πολύμηνους αγώνες, υπογράψαμε αύξηση 6% από 01/01/2009, περισσότερο δηλαδή από τη ΓΣΕΕ και με πρόεδρο τον κ. Οδυσσέα Κυριακόπουλο. Στέλνουμε, λοιπόν, τους αγωνιστικούς μας χαιρετισμούς και ευχόμαστε να έχει αίσιο τέλος ο δίκαιος αγώνας τους».

Το μήνυμα συμπαράστασης υπογράφουν τα ΔΣ των σωματείων Χορωδών, Χορευτών, Πρωταγωνιστών, Τεχνικού - Βοηθητικού και Λοιπού Προσωπικού, Συντελεστών Εργαζόμενων και Διοικητικών Υπαλλήλων της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, καθώς και το Σωματείο Εργαζομένων Εθνικού Θεάτρου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ